Panik - lämna sidan!
Egna berättelser

Hur vet man om man vill fortsätta vara tillsammans?

Hur vet man egentligen om ens kille fortfarande vill vara tsm? Hur vet man själv om man ens vill fortsätta vara tsm?

Jag har satt mig i en riktig dålig situation. Jag och min kille har varit tsm i snart 3 månader. Det har varit väldigt on och off hela tiden vilket har gjort mig väldigt osäker på vad jag vill. Han är supertråkig att skriva med och visar nästan inget intresse överhuvudtaget. Det är inte bara nu som detta sker utan han har alltid varit tråkig när det kommer till den öppna relationsdelen mm.

Jag menar liksom: hur ska jag veta om han fortfarande vill, om han aldrig visar eller är ärlig med mig? För ett tag sen så hade han börjat märka att jag tagit avstånd och undvikit honom lite. Detta gjorde jag medvetet för att testa honom lite och se hur han reagerade. Resultatet visade sig vara fegt, riktigt äckligt fegt! Han frågade sin tjejkompis, som han vet klart och tydligt att jag inte går ihop med särskilt bra, om hon kunde prata med mig för att se om jag fortfarande vill eller vad som hänt. Jag hann inte uppfatta situationen riktigt och inte hon heller verkade det som. Det är ganska förståeligt att hon inte fattade så mycket för vad har hon egentligen där att göra? Jag ville ju liksom inte prata med henne om hans och min relation. Tjejen sa iallafall att jag var tvungen ringa upp honom eller prata med honom, vilket jag förstod från första början. Jag kände mig förrådd och besviken. Det var då jag började tänka. Varför är jag fortfarande med honom? Om han ändå inte hade tänkt prata Face 2 face eller ens skickat ett litet ynkligt sms. Nej nej han skickar en utav sina värdinnor som ska plocka upp hans skit åt honom.

Det har gått ett tag nu och vi är fortfarande tsm. Jag insåg nu att göra slut med en person är mycket svårare än vad jag trott innan. Det har alltid varit jag som blivit lämnad, vilket ärligt varit skönt nu när jag tänker tillbaks på det. Han skickade en kompis som jag fattade tanken med, men jag är inte lika omogen jag löser mina problem på ett mer vuxet sätt. Det är iallafall vad jag försöker intala mig. Jag vet att jag måste prata face 2 face med honom för att prata i telefon funkar inte och sms är bara ett sjukt elakt sätt att avsluta på. Jag vill prata med honom för att se hans sida av situationen och för att kunna se hans ansiktsuttryck när jag frågar frågor. Det är lätt att säga saker man inte menar och överdriva för säga det man tror personen vill höra, men om jag tar det ansikte mot ansikte så hoppas jag på en mer ärlig konversation där båda parter får visa sin sida av berättelsen.

/En förvirrad flickvän som försöker avluta sitt förhållande en gång för alla

Mer på UMO

Artikel

Hur gör man slut på ett schyst sätt?

Det kan vara jobbigt att göra slut. Tipsa andra om hur man gör det på ett schyst sätt!

Till toppen av sidan