Panik - lämna sidan!
Egna berättelser

Förolämpade honom, nu skäms jag!

När jag gick i första året på gymnasiet hade vi en kille i vår klass som var rullstolsburen. Jag tyckte han va jättesnygg, snäll och rolig och vi kan kalla honom Kalle. Jag brukade se Kalle hänga med lite "coola" killar ibland på rasterna och hans kompisar brukade stå och röka cigaretter.

Vi blev bättre vänner efter ett tag och vi började umgås efter skolan. Jag fick träffa några av hans vänner och fick reda på att de rökte cannabis, Kalle också. De frågade mig om jag ville testa och jag vågade inte riktigt säga nej. Jag tog några bloss och efter en stund kände jag mig jättehög. Allt ekade och jag började bli paranoid.

Jag sa till Kalle att jag inte mådde bra så vi gick hem till honom för att dricka lite vatten. När vi var hemma hos Kalle så började jag känna att jag blev lite våt i underlivet. Jag kände en sexuell dragningskraft till Kalle och började fundera över att ta ett steg längre. Jag tänkte lite på om han var kapabel till att få stånd med tanke på att hans nedre kropp inte fungerade. Så jag frågade rakt ut "kan du knulla eller?" Han tittade på mig med en allvarlig blick som att jag förolämpat honom. Nu i efterhand fattar jag att jag inte borde sagt det på just det sättet men jag förstod inte just då att jag faktiskt sårade hans känslor.

Han bad mig att gå från lägenheten och jag gjorde som han sa. Han kom inte till skolan på resten av veckan och vi fick senare veta att han bytte skola. Jag kände mig så taskig efter att ha varit så respektlös och kommer aldrig röka cannabis igen.

Till toppen av sidan