Panik - lämna sidan!
Egna berättelser

Jag är den jag är - ickebinär

Hej, jag är en ickebinär 23 år gammal person. Jag identifierar mig inte som något speciellt när folk frågar, just för att det tar så lång tid att behöva förklara. Jag har alltid sagt att jag är jag. Men numera börjar jag fundera. jag har mer av min tid känt mig mer som en pojke, men alltid klätt mig som en tjej i hoodie.

Jag har alltid haft klänningar och jag har aldrig haft problem med min kvinnokropp. Men i mina drömmar är jag man. Om jag gör något sexuellt så kan jag liksom inte onanera för att jag tycker att det är för obehagligt. Jag drömmer om min penis.

Jag gillar mina bröst men jag vill liksom inte visa mer än så för min partner. Min mamma säger att jag borde identifiera mig som icke-binär, vilket är något som jag alltid har gjort när jag sagt att jag är jag.

Men jag har aldrig haft något problem med ifall om någon kallat mig för tjej. Vad identifierar man sig som om man är ickebinär/kvinna/man som inte har haft några problem med att bli kallad något av de tre. Född i en kvinnas kropp, känner sig som en man utan kön, men ändå inte tillräckligt för att kunna vara något av de två för att man inte har några problem med att gå runt i kjol och klänning men klarar inte av att helt identifiera sig själv som kvinna.

Min låsaspappa säger att jag är förvirrad. Men jag vet ju vem jag är. Jag är jag. Jag är tjejen med stora bröst som önskar att hon vara man. Oavsett så tycker jag att det är viktigt att jag alltid känner mig trygg och säker oavsett. Så oavsett mitt kön så är jag den jag alltid har varit och den jag alltid kommer att vara.

/MT

Till toppen av sidan