Panik - lämna sidan!
Egna berättelser

Jag har kommit längre bort från pappa

Jag har en mamma, pappa och lillasyster. Mamma och pappa skilde sig i somras innan jag började gymnasiet. Men min syster vill alltid vara hos min pappa mer än mamma, min syster har även diabetes typ 2.

Varje gång hon är hos mamma så är hon ALLTID arg. Det är jättejobbigt att se hur min syster skriker och skyller allt på mamma, hon har till och med sagt att hon inte vill va hos mamma...

Jag vill vara hos båda. Det känns bra att vara hos mamma för att det är inte långt från mitt gymnasie. Men samtidigt vill jag vara hos min pappa, och det brukar vi lösa. Men det känns som att jag har kommit längre bort från min pappa.

Jag och han hade så himla roligt tillsammans. Men nu när jag bor på två ställen och har börjat en ny skola och skaffat nya/mer vänner, så känns det som om att jag har ändrats... och vi har inte samma "band" längre.

Pappa har mer pengar om man säger så. Han bor på en stor gård med skog och åkrar. Det är där jag har bott hela mitt liv. Mamma har mindre tillgångar, men jag vet att hon försöker allt hon kan och jag älskar henne så mycket♡

Anonym

 

Mer på UMO

Artikel

Skilda föräldrar

Det är ganska vanligt att föräldrar eller andra vårdnadshavare skiljer sig. Ditt liv kan påverkas på olika sätt av en skilsmässa, du kanske får byta skola eller flytta. Förändringar kan vara jobbiga. Men det blir ofta bättre efter ett tag, även om det kan ta tid.

Till toppen av sidan