Panik - lämna sidan!

Du kommer kunna må bra igen!

Det går att hitta glädjen igen, även fast det är svårt att tänka så när man mår som sämst.

Vi alla har mått dåligt någon gång, men på något sätt kommer det att bli bra, hur dåligt det än är.

Jag har blivit mobbad, jag har mått skit, jag har suttit i timmar på skolans toaletter och gråtit och tänkt att det aldrig kommer bli bra. Jag har fått panikattacker för att jag känt mig så ensam. Även fast det funnits så många människor som älskat mig och som funnits där. Det är svårt att komma ihåg det när man mår dåligt, man ser alltid det negativa perspektivet.

Livet är inte alltid enkelt men om man ser saker positivt blir det enklare att ta sig ur de tuffa perioderna.

Mitt självförtroende existerade inte under en lång tid och jag mådde inte bra av att vara mig längre. Jag blev någon jag inte är och jag slängde skit på mig själv för att jag var som jag var.

Idag mår jag mycket bättre. Tack vare att jag slutade pressa mig själv att vara perfekt, att få högsta betyg, att vara bäst i sport, att vara den perfekta kompisen.

Men även tack vare att jag har den sport som jag lever för. I de jobbiga stunderna fick den mig att glömma all skit. Dessutom gjorde mina tränare allt för att jag skulle få tillbaka mitt självförtroende.

Idag är jag mig själv och jag bryr mig inte längre om vad någon tycker om det. Jag är så sjukt mycket lyckligare på grund av att jag insåg att det fanns folk som ville hjälpa mig.

Det finns alltid människor som vill hjälpa. Så om du mår dåligt så kan du försöka hitta någon som du vet kommer finnas där både i de dåliga och bra stunderna.

Puss o kram, du klarar det här <3

/T

Till toppen av sidan