Panik - lämna sidan!
Egna berättelser

Skicka aldrig nakenbilder

Jag och en kille snapade ett tag och han bodde i en annan stad. Vi pratade o efter ett tag ville han ha bilder. Jag ville inte skicka till honom för jag visste att de kunde spridas. Men dum som jag är så gjorde jag det ändå.

Jag skickade på mina bröst, som var vääldigt små då, haha. Han screenade såklart den, fast det fick jag veta senar av min kompis som hade snackat med honom.

Det va riktigt pinsamt att min kompis hade fått reda på detta men det är inget vi snackar om nu. Tror hon har glömde det, hoppas jag, haha.

Jag snackade med en annan kille efter detta hänt, han går i min skola. Han ville såklart ha bilder, vad alla killar vill antar jag. Men jag sa nej till honom och han blev irriterad.

Han och hans kompisar har sååååå många nakenbilder av andra stackars tjejer som har skickat till dom, eller så nån annan spridit dom. Jag skulle ej bli chockad om den här killen hade bilden på mig.

Jag säger bara en sak: skicka ALDRIG bilder till killar du inte litar på. Eller inte till någon kille helt enkelt! Hahah.

/Jakwba

Mer på UMO

UMO-podden

Ska jag skicka nudes?

45. "Jag kände mig väldigt förnedrad när jag förstod att min nakenbild hade spridits till andra. Sen ringde jag personen och sa att jag skulle kunna anmäla och att det inte var okej."

Problem på nätet

Har du blivit övertalad eller hotad på nätet? Har någon försökt få dig att göra något du inte vill? Som att skicka bilder eller visa dig naken framför kameran?

Svara varandra

Alla har mina nudes, vad ska jag göra?

Jag har skickat nudes och alla där jag bor har dem.

Egna berättelser

Skicka aldrig nakenbilder

Jag och en kille snapade ett tag och han bodde i en annan stad. Vi pratade o efter ett tag ville han ha bilder.

Till toppen av sidan