Panik - lämna sidan!
Egna berättelser

Jag hade sex när jag var full och vill varna andra

Ojojoj... Är här för att berätta om min ångest och förhoppningsvis rädda andra unga från samma fara!

När jag var 15 så var jag på en festival i min hemstad. Jag hade camping för att jag alltid har gillat att träffa nya människor. Och så blev det! Jag och min syster tillsammans med våra kompisar träffade och satt med en massa olika främlingar. Det var jättekul!

Där fanns i alla fall en kille (man) som jag räknat ut var han äldre än 23. Jag vet, jag vet!!! RED FLAG!! Han flörtade mycket med mig och jag flörtade tillbaka! Hela dagen höll det på, tillslut vid midnatt så började mina vänner dra sig till sina tält. När nästan alla gått var jag och han kvar själva.

Han höll min hand och virade in mig i filtar. Vi snackade och det var mysigt. Tillslut sa jag ”åh jag orkar inte gå hem”, då frågade han om jag ville sova i hans tält. Jag sa ”ja tack” och förväntade mig att vi skulle ha sex.

Problemet var att Jag hade druckit alkohol under dagen, jag var slut! Han var nykter. Vi kom in i tältet och började kyssas, sen rök kläderna och vi började ha sex. Det var horribelt. Jag somnade gång på gång under hela natten och vaknade upp i en ny ställning. Förtydligande: Han hade ”sex” med mig trots att jag sov (till och från).

Jag hade sjuk ångest över detta men fattade inte varför. Jag var ju med på det? Fick dock veta senare att han var 28, och att han varit nykter, plus att han visste min exakta ålder, 15. Jag tycker idag att detta är sjukt och skyller helt på honom över min ångest, JAG. VAR. ETT. BARN!!

Så snälla vänner; ha inte sex med alkohol i blodet, samtycke kan förändras, var rädd om dig själv och lyssna inte på killar (män) som är mycket äldre än dig när de säger ”du är inte som andra tjejer”, ”du är så mogen för din ålder”. De äcklar efter yngre tjejer för att de inte kan få kvinnor i sin ålder (undrar verkligen varför -_-). Älskar er alla och sköt om er!!

/ VåldtäktskulturenÄrSÄMST

Mer på UMO

Artikel

Våldtäkt, sexuella övergrepp och andra sexualbrott

Att göra något sexuellt med någon som inte vill kan vara olagligt. Det är aldrig ditt fel om du utsätts och du har rätt att få stöd.

Till toppen av sidan