Panik - lämna sidan!
Egna berättelser

Det började på Ask.fm

För ett halvår sedan var jag med om ett övergrepp. Allt började med appen/sidan Ask.fm. Jag tyckte den va jätterolig, jag började lägga ut vad jag hette på min kik och snap... Det ångrar jag att jag gjorde nu för efter ett tag så hade jag många kik-kontakter och snapkontaker. Dom kunde vara mellan 13-22 år gamla. Och man kan ju inte alltid lita på folk på nätet men jag sket typ i det.

Jag ljög för mina föräldrar och sa att jag kände dom eller att det va gamla kompisar eller mina kompisars kompisar men så var det inte alls...

Senare så va det en kille som hade fått tag på min kik/snap och senare min insta och sen Facebook. Och sedan letat upp var jag bodde och vad mina föräldrar hette... Han hade skrivit med mig ett tag och sagt att han ville träffa mig och så, men eftersom att jag knappt inte visste vem han var så skulle jag möta honom med mina föräldrar. Jag var väldigt försiktig av mig men jag ville ändå göra något nytt, som dom flesta.

Jag fattade aldrig att det han gjorde var fel... För det första så så "småhotade" mig med att vara tillsammans med honom. Och för den andra han "småhotade" mig med att om inte jag träffa honom så skulle något hemskt hända.

Så jag träffade honom för han kom med tåget till stationen och en av mina föräldrar hämtade upp honom. (Han skulle sova över för att han bodde ganska långt ifrån mig.) Han fick träffa min familj och dom hälsade på varandra som vanligt och så gick vi upp till mitt rum och han började med att tafsa på mig och pulla/slicka... Jag sa nej varenda gång men han lyssnade aldrig! Jag kunde inte heller skrika efter hjälp för han hotade mig då fastän mina föräldrar var hemma.

En av mina föräldrar började ana att något var fel men visste aldrig riktigt. Han höll på så en massa sen så åkte jag iväg och inte hade mobilen med mig på 2 veckor och jag mådde så mycket bättre utan alla sociala nätverk. Sen när jag kom hem igen fick jag sån ångest igen för jag visste att han fortfarande fanns och att han skulle komma någon vecka efter att jag hade varit borta.

Han kom igen och gjorde samma sak igen jag mådde så jävla dåligt jag grät varje natt jag hade mardrömmar hela tiden jag kunde inte sova heller vissa nätter för jag trodde han skulle komma när som helst. Men efter att han hade varit hos mig en andra gång så vågade jag faktiskt säga ifrån att han är en vidrig människa och jag aldrig vill se honom igen så jag blockade honom överallt och telefonnumret på exakt allt. Jag mådde lite bättre men jag hade fortfarande ångest av att veta att han kanske skulle komma till mig men det gjorde han aldrig.

Mina föräldrar fick inte reda på det förrän efter cirka 3 månader och under den tiden hade jag gått till en kurator i smyg. Och sen efter att mina föräldrar fick reda på allt så började jag gå till bup (barn och ungdomspsykiatrin).

Idag mår jag mycket bättre och har fått hjälpen jag behöver och alla som har stöttat mig.

Anonym

Mer på UMO

Artikel

Våldtäkt, sexuella övergrepp och andra sexualbrott

Att göra något sexuellt med någon som inte vill kan vara olagligt. Det är aldrig ditt fel om du utsätts och du har rätt att få stöd.

Frågor & svar

Jag har träffat en kille på nätet. Vad ska jag tänka på?

Jag är 14 år och har börjat prata med en kille på nätet. Nu ska han komma hit. Jag gillar honom jättemycket. Ska jag tänka på något när jag ska träffa honom?

Till toppen av sidan