Panik - lämna sidan!
Svara varandra

Rädd att prata med andra tjejer, hjälp!

Är det någon annan som känner sig rädd att prata med tjejer även fast man själv är tjej? Särskilt ”attraktiva” tjejer. Jag vet inte varför jag känner så. Liksom jag tror att jag är straight men hjärtat bultar jätte hårt, jag blir nervös och börjar stamma.
/15 årig flicka

Svar:

 • Asså ngl , är det samma för mig men det är nog bara för att jag blir så osäker och sånt eftersom de är "attraktiva" o så. Idk vad du ska göra men samma här iallafall
  /❤️
 • Det är ingen fara om man är det! Man kan inte känna sig trygg att prata med alla . Jag själv är ganska blyg. Om du ska prata med andra tjejer så tycker jag att du ska vara dig själv. Försök inte att vara någon annan utan var bara dig själv!
  /Anonym
 • Hej! Tips: dra ihop ett stort gäng och var med dem på fritiden eller i skolan. Om man är många så behöver du inte prata så mycket och om någon frågar nåt så svara snabbt. Till slut kommer du känna dig bekväm.
  /17/ tjej
 • Sameeee.
  /Nora 09
 • Jag har bara varit kär tre gånger, och alla har varit killar, så jag är straight. Men jag kan relatera till det du skriver. När jag ser ”snygga” tjejer kan jag bli ganska nervös. Jag känner aldrig några kärlekskänslor, men jag kan ändå tycka att de har ett ”perfekt” och ”snyggt” utseende. . Jag tänker att det är ganska stor skillnad ändå. Oftast blir jag nog nervös för att jag är rädd att de ska döma mig. Typ: ”Hon tycker jag är ful och töntig”, bara för att hon är en klassisk ”snygg” tjej som får killar och vänner enkelt. Att hon är så perfekt, men att jag inte är det.
  /S
 • Jag är också straight. Jag har kille och allt men jag blir skitnervös när jag ska prata med snygga tjejer. Tror det är för att jag är rädd att de ska döma mig eller vara elaka eller något sådant.
  /tjej 15 år
 • Ingen jävla aning men relaterbart.
  /Fabian
 • Är du polyamorös för att hjärtat slår hårdare när du pratar inför en folkmassa? Kan det vara så att du tänker mycket på hur du ska bete dig? Kanske så mycket att du glömmer att faktiskt lyssna på vad de har att säga?

  Är du kanske rädd att de ska döma dig om du konverserar som dig själv så att du måste göra till dig? Vad skulle hända om du bara litade på att du är nog människa och att du inte behöver göra till dig? Är det verkligen så dåligt som det verkar eller kanske du blir mer fri och intressant om du bara lyssnar på konversationen?

  Vad du än svarar, kom ihåg att det var du som sa det.
  /Random pojke på internet
 • Är du säker på att du är straight? Låter som du kanske gillar dom :) jag är lesbisk.
  /Stella
 • Jag är också rädd för att prata med andra tjejer. Jag e rädd att de ska döma mig.
  /Tjej på 15
 • Ens sexualitet är ungefär som en maträtt. Man måste testa den först innan man är helt säker. Dock, så äre ju inte för alla. Sen fattar jag med att hjärtat bultar när man ser attraktiva personer. Hände när jag först mötte min nuvarande flickvän :D
  /Tobbe 17
 • Jag har svårt att prata med folk överhuvudtaget. Blir stressad och orolig att de ska tycka att jag är irriterande.
  /M

Mer på UMO

Svara varandra

Vad ska man göra på en dejt?

Jag har varit intresserad av en tjej ganska länge nu, och tänkte fråga om hon vill gå på en dejt...

Svara varandra

Jag känner mig ensam när kompisarna hänger utan mig

Jag har precis gått ut ettan på gymnasiet och allt kändes jättebra. Men nu har mina nya kompisar börjat umgås utan att ens bjuda mig...

Svara varandra

Straight men nyfiken på andra killar, hur gör man?

Jag är hetero men nyfiken på att ha sex med andra killar.

Svara varandra

Hur länge ska man ha skärmtid som ung?

Min pappa säger att en tonåring inte borde ha mer än 4 timmar skärmtid men det håller inte jag med om.

Svara varandra

Vad gillar tjejer att prata om?

Vad gillar tjejer att prata om i telefon, asså efter man frågat ”hur mår du” ”hur har din dag vart” o sånna saker?

Svara varandra

Onormalt att inte vilja festa eller dricka?

Jag har tyvärr tappat många av mina kompisar då jag hellre tränar och fokuserar på att lära mig saker som kommer ge nytta i framtiden. Min fråga är ifall det är onormalt att inte gilla varken att festa eller dricka?

Svara varandra

Hur frågar man "chans"?

Jag är tror att jag är kär i en tjej, men hur frågar man henne om hon vill vara ihop med mig? Vad säger man?

Svara varandra

Hur pratar man "dirty"?

Min tjej vill att jag ska prata "dirty talk" med henne. Men jag vet inte hur man gör. Vad ska man säga?

Svara varandra

Är det normalt att inte fått sin första kyss?

Är det normalt att inte ha fått sin första kyss till man är 17 ? Och att inte haft ett förhållande än? Alla jag känner har fått sin första kyss och har en partner.

Svara varandra

Hur får jag riktiga vänner på min skola?

Jag är en 14 årig tjej som är relativt ny i min skola (gått i ca 7 månader) och har försökt få nya vänner, men det är svårt. Jag brukar säga hej till många och gå fram till en vängrupp i en annan klass på raster.

Till toppen av sidan