Panik - lämna sidan!
Svara varandra

Hur blir jag av med min stalker?

Jag en tjej och jag behöver hjälp. Det finns en kille i min klass som typ är helt besatt av/kär i mig, och jag HATAR honom. Han håller på att ringa mig och fråga om vi ska hitta på nåt, och vet hela tiden om jag har nån träning eller nåt sånt på fritiden. Och här snackar vi inte bara vilka dagar, utan även VILKEN FREAKING TID JAG HAR TRÄNINGARNA, JAG HAR PANIK!!
Jag behöver tips, hur ska jag göra göra för att bli av med honom. Våra föräldrar är kompisar och jag kan inte bli av med honom. SNÄLLA, ge mig tips på hur man blir av med en stalker?!!
//En tjej med en stalker

Svar

 • Första är väl att säga till honom, om du inte gjort det redan. Sedan föräldrarna eller rektorn.
  /H3LL0
 • Hej! Jag tycker att det bästa sättet är att vara ärlig mot honom och säga hur du känner. Enligt mig är det snällare mot honom att vara ärlig än att låta honom hoppas på att du gillar honom.
 • Själv har jag aldrig haft stalker (bara en overprotective och klängig pojkvän), men jag ska försöka ge dig tips ändå. Du kan börja med att berätta för någon vuxen du litar på på din skola om ditt problem, så kanske dem kan prata me honom och få honom att förstå att det han gör är fel. Eftersom han ringer dig kan du blocka hans nummer. Och prata också med dina föräldrar, så du kanske inte behöver vara med när ni träffar hans familj eller något sådant. Du ska inte behöva känna dig rädd och osäker. Lycka till!
  /sh till mitt ex
 • Säg bara vad du tycker om att denna kille stalkar dig. Säg att du vill att det ska upphöra, kanske till dina föräldrar och ha ett allvarligt snack angående det. Du har rätt till att få vara ifred! 👍
  /Anonym
 • Jag tycker att du borde prata med honom om saken och om han inte lyssnar hota med att du kan polisanmäla han för det kan du om du tycker det är obehagligt när han gör sånt
  /Tjej 13
Till toppen av sidan