Panik - lämna sidan!
Svara varandra

Fler som längtar efter att få mörk röst och bli långa?

Hej! Jag är 14 år och alla mina kompisar är långa och har mörk röst. Jag har hår på pungen men det händer aldrig något mer känns det som! Vad ska jag göra? Jag blir alltid jätteledsen när jag tänker på det och jag känner mig så barnslig även om jag är lika mogen som dem på insidan. Fler som har samma problem??

/Anton

Svar:

 • Anton, lyssna här. Du är perfekt som du är.
  /S.M.
 • Jag förstår att det är jobbigt. Skitjobbigt. Jag får voicecracks hela tiden och ser bra mycket yngre ut än jag är. Är 19 fyller 20 i år. Folk tror typ jag är 15. Det kommer med tiden. Man får härda ut helt enkelt
  /Nitlott
 • Asså jag själv märker inte men min röst har ändrats. Det kommer nog snart tror jag. Mvh
  /Kille på snart 15 sommrar
 • Jag kan säga så här att det kommer när det kommer för vissa tar det längre tid.
  /m
 • Jag med, jag är så exalterad.
  /Ebba nya eleme
 • Ta det lugnt Anton, det kommer med tiden!
  /Fortnite slayer!
 • Hej! Jag känner igen mig. Jag var en av de sista i min klass och det kan vara jobbigt. En klen tröst är att det kommer hända och att när man tänker tillbaka känns det inte så farligt som det gjorde då. Nåt jag insett senare är att folk bryr sig väldigt mycket mindre om andras kroppar än jag trodde. Försök att tycka om din kropp. Den göra massa coola saker. Till sist skulle jag vilja påstå att barnslig är hur man är och inte längd eller tonläge.
  /Kille, 21
 • samma här (är 13) men det känns som alla är så tidiga in i puberteten
  /Viktor

Mer på UMO

Egna berättelser

Vi korta fattar att ni är längre än oss!

Att fråga "når du det" är inte ett roligt skämt. Vi är inte fem år. (SLUTA GE MIG BARNMENY!!) Mät er inte med oss. Vi fattar att ni är en halvmeter längre än oss.

Svara varandra

Någon mer som inte fått mens och tycker det är jobbigt?

Grejen är att jag inte fått mens än. Jag VILL ha mens för jag vill inte att nåt ska vara fel på mig och vill bara ha de så att jag känner mig som alla andra :’(

Till toppen av sidan