Panik - lämna sidan!
Beställa material

Kampanjfilmer UMO och Youmo

Här kan du hitta de kampanjfilmer vi har tagit fram för UMO och Youmo. Filmerna finns också på Youtube och kan spridas exempelvis i sociala kanaler eller visas i möten med unga.

Kampanjfilmer UMO

Alla mår dåligt ibland. Man kan inte alltid vara glad och man behöver tillåta sig själv att känna det man känner. Det är också vanligt att känna sig osäker på vem man egentligen är.

Det finns en kort film om olika sätt att få hjälp på UMO.se. Det finns en lång version, och en kort version. Båda passar bra att dela i sociala medier. Det går också bra att bädda in filmen på er egen webbplats! 

Förslag på text till inlägget:

På UMO.se kan du som är 13–25 år hitta pålitlig fakta om sex, hälsa och relationer. Du kan läsa frågor och svar och själv ställa frågor. Bakom UMO står alla regioner och kommuner. https://umo.se/

Alla undrar. Vad undrar du? - Lång version

Alla undrar. Vad undrar du? - Kort version

Bilder för sociala medier

En av flera bilder för sociala medier.

Kampanjfilm Youmo

I samband med lanseringen av Youmo togs följande film fram. Den finns på svenska, arabiska, somaliska, tigrinska och engelska. Filmerna är utan ljud. 

Arabiska

Dari

Engelska

Somaliska

Svenska

Kondomfilmer - en kampanj från UMO och Youmo!

UMO och Youmo gör en kampanj för att marknadsföra de nya kondomfilmerna. Syftet är att uppmuntra unga att öva på att ”komma förberedda” och ”visa hänsyn” till sin partner.

Film från UMO:s kampanj om psykisk hälsa.

Till toppen av sidan