Panik - lämna sidan!
Egna berättelser

Testade att bli full

Det var en kall, åskig dag. Det fanns rom i skafferiet. Jag hade tagit den och hällt upp i ett glas. När min pappa tittade på fotboll tog jag lite cola i det. Sen drack jag snabbt. Det var INTE gott, smakade handsprit.

Jag kände inget först. Efter druckit upp allt och bestämt mig för att inte dricka rom igen återgick jag till min mobil. Efter att ha skrivit ett inlägg kände jag mig snurrig. När jag svängde min arm i luften kändes det som dess själ kom efteråt. Jag började le och skratta. Jag kände mig yr. När jag skrev så gjorde jag misstag fast jag trodde jag gjorde rätt.

Efter en stund reste jag mig. Jag kunde gå vanligt om jag ville. Jag gick på toa. Kände mig ganska glad.

Sen sa min pappa att han skulle iväg. Jag låtsades vara sömnig. När han väl gick tog jag mer rom. Lika äckligt. Yr. Sedan tog jag mer. Sen började jag bli skitkonstig. Jag skickade konstiga snapchats till min kompis. Jag är ganska konstig på riktigt men.

Sedan började jag ifrågasätta händelser. Jag undrade om jag hade verkligen druckit tre glas rom. Eller om jag kollade runt på Vine. Jag förstod inte sammanhang. Alla minnen jag hade från jag började dricka, ifrågasatte jag.

Jag tror jag spydde, har minne från det. Två gånger på min toa, och på mitt trägolv.

Jag kände mig snurrig. Min kropp kändes som slowmotion även när jag rörde mig snabbt. När jag vaknade hade jag nitar och halstabletter på golvet.Vissa nitar satt under min pyjamas.

Jag hade bara ätit en bit grillat kött med mycket kryddor den dagen. En stor brun fläck fanns på golvet. När jag gick på toa såg jag hur hela toasitsen hade bruna små fläckar. Jag hade inte brytt om att spola. Toarullen hade ramlat omkull bakom toaletten.

Jag kände att jag gick lite vingligt. Jag hade ont i magen och var trött. Hade lust att spy. Men var ändå lite full, och glad.

Senare trodde pappa att min hund hade kissat i mitt rum. Han moppade bort spyfläcken. Haha!

Men det här är inget att rekommendera.

Om du vill prova så, tja, gör det! Men helst hemma. Och inte på en fest. Och ej så många. Ta lite bara.

Håll dig till sängen. Koncentrera dig på att vara normal. Men var beredd, nästa dag kommer du vilja spy och tanken vid mat kommer förstärka det.

Woow

Mer på UMO

Artikel

Vad händer när man blir full?

Att alkohol är skadligt för kroppen och hjärnan vet nog de flesta. Men vad många kanske inte vet är att unga är mer känsliga för alkohol än vuxna. Riskerna med alkohol blir större ju yngre du är. För att skydda unga personer finns det därför en åldersgräns på att köpa alkohol.

Artikel

Dricker du för mycket eller för ofta?

Att dricka alkohol påverkar alla olika. Det är svårt att säga exakt vad som är för mycket. Men om du mår dåligt eller får problem av alkohol, då är det för mycket. Det finns bra hjälp att få om du vill dricka mindre eller sluta dricka helt.

Till toppen av sidan