Panik - lämna sidan!

Blev ”cool” för en killes skull

Förra året på halloween gick jag på min första "fest". Jag träffade en kille där som jag började gilla. Alla drack förutom jag för att jag inte tyckte det var nödvändigt.

Vi blev typ tillsammans. Jag gillade honom väldigt mycket men problemet var att han inte var den trogna typen. Jag fick reda på att han tafsade på andra tjejer, när de inte gick med på det till och med. Vi var inte tillsammans länge innan jag gjorde slut med honom.

Men efter att jag hade gjort slut gillade jag honom fortfarande, mycket. Och saker jag inte förut tyckte var intressant blev plötsligt det. Han skaffade en ny tjej efter ett par månader och jag blev väldigt avundsjuk. Allt han tyckte var kul ville jag göra, dricka, röka, snusa mm. Jag sökte uppmärksamhet från killar, började röka, provade snus och dricka mig full.

Jag lyckades också få hans uppmärksamhet och han tyckte jag var "cool". Men han ville fortfarande inte ha mig. Min ätstörning blev värre och jag började skada mig själv. Jag ville duga men det skulle jag aldrig göra för honom.

Nu har det gått nästan 4 månader sedan allt detta utspelade sig och jag mår bättre. Jag ser tillbaka på den tiden och kan inte förstå hur en kille, en enda kille kunde utlösa så mycket depression i mitt liv. Det ska aldrig hända igen och jag ska aldrig gå till baka till ett liv med sånt skit i vardagen.

Med detta vill jag säga att du är stark och vad du än går igenom så kommer du att ta dig igenom det, ok? Du är stark, Gud älskar dig <3

Anonym
Till toppen av sidan