Panik - lämna sidan!
Egna berättelser

Var försiktig med ditt hjärta!

Jag var tillsammans med en kille i 4 månader och för att vara ärlig så var vårat förhållande så dåligt, tills sista månaden för det var då vi slutade bråka. Jag var så kär i honom och 19 dagar efter nyår detta året fick jag veta att han varit otrogen två gånger. Första gången på nyår och andra gången var 19 dagar efter nyår. Jag mådde så dåligt för jag var så kär i honom och jag glömde ofta alla hans dåliga sidor och såg bara det fina.

4 månader senare när vi hade pratat lite men inte mycket så sågs vi igen och vi började om allt (dumt av mig), jag hade den bästa sommaren jag någonsin haft, var så lycklig tills skolan började igen. Vi gjorde slut i september och nu låtsas han som inget har hänt och som att jag är luft, han har fester och fester har han bara för att kunna ha samlag och bete sig dåligt vilket får mig att känna mig dum.

Det jag försöker komma fram till är att tjejer var försiktiga om era hjärtan och sluta förlåta för enkelt. Måste själv börja lyssna på detta men det är svårt.

/ Ida

Till toppen av sidan