Panik - lämna sidan!
Egna berättelser

Tänker fortfarande på förra killen

Jag har haft en väldigt komplicerad relation med en kille. Jag lärde känna honom i tidig tonåren då han brukade jobba på ungdomsgården jag och mina kompisar hängde på. Vi hade gemensamma vänner och jag och min bästa vän var lite smått förälskade i han. Men efter vi slutat vara där och börjat gymnasiet tappade de två kontakten men jag och han skrev från och till fortfarande.

2018 tog det slut med hans dåvarande flickvän, och av nån anledning började jag och han prata väldigt mycket då, och även ta promenader, jag älskade den här tiden, vi hade kommit varandra nära. Men om det inte kunde bli mer kliché så börja jag och han ha sex, han tog min oskuld för att vara exakt och vi inledde en KK relation i princip. Detta gillade inte min bästa vän och blev förbannad på mig och teasar mig än idag för det jag gjort, för det var ju så "hemskt".

Men i alla fall så blev hon väldigt svartsjuk. Men jag och killen fortsatte ändå. Efter över ett halvår började jag få känslor för honom, vilket gjorde det väldigt jobbigt för mig. Men i samma veva kom en annan kille, "Tinderkillen" som jag kallar han. Han och jag tog nån fika ihop och myste en hel del. Han blev kär i mig. Jag kan säga redan nu att jag valde tinderkillen, och skulle ljuga om jag sa att jag inte saknade min förra, han betydde så mycket för mig.

Någon månad in i min och tinderkillens relation kontakta de min KK mig och sa han saknade mig, det här var en jobbig tid för mig då jag inte visste vad jag skulle göra, hade fortfarande känslor för han men tinderkillen älskade mig verkligen och han var fantastisk.

Har snart varit ihop med tinderkillen i ett år, men inte riktigt släppt min förra, han betyder fortfarande så mycket för mig, vi pratar ibland än, men vi kan inte ses, det göt för ont. Tro mig, vi testade att träffas två gånger i somras men var bara jobbigt att se han, att veta att vi glidit isär efter att pratat om allt. Saknar han, men tinderkillen är fantastiskt, en riktig drömkille men kan inte sluta tänka på den andra, hur hade mitt liv sett ut om jag stannat med han..?

Moralen av den här historien är att älskar du någon gå inte därifrån, ni båda kommer stå där sårade och funderande på vad som kunnat bli..

/ C

Mer på UMO

Svartsjuka

Innehåll om svartsjuka.

Till toppen av sidan