Panik - lämna sidan!
Egna berättelser

kämpa inte för någon som inte kämpar för dig

Jag har alltid varit den som fått kämpa för det jag vill ha, inget är gratis liksom. Något som däremot är gratis är kärlek och kär har jag varit många gånger. Nåt som jag gjorde häromdan, som jag totalt ångrar och skäms över handlar om en kille jag typ alltid varit småkär i. Låt oss kalla honom E. Han är den första jag verkligen blivit kär i och han går i min klass.

Jag har aldrig riktigt "släppt" honom, vilket jag stör mig så mycket på. Jag vet inte vad det är, men varje gång jag tittar i hans ögon faller jag tillbaka. En kväll gick jag in på hans profil på Instagram och sedan på hans följare. Efter ett bläddrande hittade jag en tjej, vars bild han kommenterat. Jag trodde att jag skulle typ börja gråta och bli sjukt ledsen för det han skrev.

Jag trodde jag skulle bli svartsjuk, men nej. Jag kände inget alls, vilket var konstigt. Det han hade kommenterat var: "min diamant". Det skriver man ju inte till en kompis liksom, det måste vara nått mellan dem tänkte jag. Så jag gjorde ett fejk-konto och sökte upp tjejen. I chatten frågade jag om hon hade kille. Hon visste såklart inte att jag var jag, utan hon trodde jag hette och såg ut på ett annat sätt en jag egentligen gjorde. Hon svarade snabbt, så jag frågade en fråga då jag skulle få veta om de var nåt mellan dem. Jag skrev: "Så det är inget mellan dig och E?".

Hon svarade att det var det. Efter jag skrivit så blev hon misstänksam. Hon började ställa frågor: "Känner du honom, är det han som bett dig fråga, hur kan du veta detta, wtf" m.m. Jag blev sjukt nervös så det första jag gjorde var att blocka henne och sedan radera kontot. Känner mig fortfarande lite skyldig, så jag rekommenderar att inte gå denna väg! Med det sagt så har jag nu kunnat släppa honom. En riktig lättnad asså! Han gillar inte mig och jag har släppt alla mina känslor för honom.

Jag har sedan varit på g med en kille, men aldrig kunnat gå vidare på grund av E. Nu kan jag äntligen gå vidare och vara med en person som gör mig lycklig. Vi kallar honom A. Inte någon som gör mig ledsen, besviken och arg. Han, A, kommer jag lägga all min tid och kärlek på, precis som han gör mot mig.

Han är en riktig dröm. Jag vill verkligen att det ska bli något mellan oss, mer än vänner. Nu ska jag kämpa för att han ska bli min! (Låter lite läskigt, men ni fattar, hahaha) Ps, kämpa inte för nån som inte kämpar för er, de är inte värda det! XOXO

/ Drömmaren

Till toppen av sidan