Panik - lämna sidan!
Egna berättelser

Stolt över att jag kunde ta mig ur ångesten

Hej!

Jag är en tjej på 17 år som för ett år sedan gick igenom min värsta period i mitt liv hittills, jag hade ångest från soluppgång till solnedgång, somnade och vaknade gråtandes med ångest klumpar i magen i exakt ett halvår.

Jag hade blivit dumpad av min dåvarande pojkvän. Och idag sitter jag här, glad och uppskattar livet vilket jag aldrig hade kunnat tro för ett år sedan när jag låg mot min blöta kudde i min ensamhet. Med denna texten vill jag förmedla till alla er som går igenom samma sak, eller bara har en jobbig tid i livet.

ALLT löser sig med tiden, oavsett om det tar en vecka, 2 månader eller ett halvår. Det löser sig, det kommer gå över tillslut, även fast man i stunden tycker att känslan är en evighet så kommer du tillslut hitta glädjen. När du hittat glädjen igen kommer du tänka tillbaka på perioden som något häftigt, för du gjorde det. Du tog dig ur den mörka gropen, oavsett om du gjorde det själv eller utav hjälp så ska du vara stolt över dig själv.

Jag är extremt stolt över mig själv, jag tror inte på att man blir starkare av att gå igenom jobbiga saker. Men jag tror att det kommer hjälpa dig till nästa gång något blir jobbigt i livet, för du kommer se tillbaka på den perioden och tänka att "oj jag klarade ju faktiskt det då kommer jag klara detta"

/A

Till toppen av sidan