Panik - lämna sidan!
Egna berättelser

Som att mitt liv har pausats

Jag är en 14-årig tjej. När jag var 12 fick jag anorexia och nu är jag inte sjuk på samma sätt. Just nu är det bara mörkt och konstigt. När jag började skolan igen efter att ha missat ett år var det lite ovanligt. Jag var inte van med min miljö, friska tonåringar som ja, var som tonåringar.

Jag blev ganska snabbt vän med en kille i klassen. Vi delade lite av samma intressen och vi blev nära. Efter cirka en månad av att känt honom fick jag känslor och det blev ganska jobbigt. Jag visste att han inte tyckte om mig tillbaka, jag ville helt ärligt bara fortsätta vara vän med och träffa honom. Innan jullovet blev jag typ tvungen att berätta för honom att jag var kär, en tjej hade sagt till honom att jag typ hade något att säga till honom så han frågade mig vad det var. Efter att jag berättade så han att han inte kände samma och efter det ändrades vår relation och han ändrades också. Han fick nya vänner och blev väl trött på mig. Jag tycker fortfarande om honom och det är nästan det ändå jag kan tänka på, nästan.

Just nu är det sommarlov och jag är bara så förvirrad. Vad gör jag? Vem är jag? Jag har allt mer insett att jag inte vet vem jag är utan min ätstörning. Jag låtsas vara glad framför andra men när jag är ensam hamnar jag i ett mörkt hål som täcker mig från verkligheten. Innan skolavslutningen vid början av 2019 skaffade jag nya vänner, nästan alla gick i nian så jag kommer inte kunna träffa de I något mer i skolan. Vilket betyder att jag kommer vara ensam om jag inte försöker skaffa vänner i min årskurs. Jag ska försöka.

Och en annan sak som har hänt är att min bästa vän har fått sin första pojkvän. Hon hade tyckt om honom ett långt tag och till slut berättade hon för honom i slutet av skterminen, och han kände samma. Så nu är de tillsammans och hon kan inte sluta prata om hur mycket han älskar henne. Och allt det där.

Jag känner mig så efter. Det är som att allt i mitt liv har pausats, alla andra lever sitt liv men gör mig står jag stilla på samma plats. Jag hoppas att det här går över i början av nian efter sommarlovet.

Anonym

Till toppen av sidan