Panik - lämna sidan!
Egna berättelser

Polisanmälde att de spred nakenbilder

Hej, detta hände för inte för inte så länge sen. Nu har jag polisanmält denna händelsen och jag ska berätta vad som har hänt.

Det var en söndag och jag bara hade tråkigt. Jag fick då ett meddelande på Snapchat där det var någon som hade addat mig. Denna personen sa att det var någon den inte var. Dessa tjejerna (3 stycken) hade skapat ett fejk konto där de frågade killar på vår skola om nakenbilder. De skickade bild på en tjej, och det var ju inte någon av dem som jag kände, och sedan fick reda på att det var. Så jag skickade.

Jag blev ledsen och orolig för att de tjejerna hade gjort var att de tog foto på nakenbilderna (två stycken) från en annans telefon. Jag fick dagen efter reda på att det hade spridits. Jag blev jätteledsen och viste inte vad jag skulle göra. I början var det jätte många som spred ryktet och vissa gick runt och spred/visade bilderna.

En vän som jag verkligen gillar blev jättearg som jag och gick in i 7ans klassrum och skällde, eftersom två tjejer i den klassen hade börjat visa folk i deras klass, fast de inte ville se. Kanske en timme efter så säger en av de personerna som spridit ryktet (som är sant) förlåt för det hon hade gjort. Tack vare min kompis som seriöst är bäst.

Jag har ju nu såklart polisanmält detta, men jag vet ju inte vad som kommer hända.

/Anonym

Till toppen av sidan