Egna berättelser

Här kan du läsa andras berättelser eller skicka in en egen berättelse om sånt som du har varit med om eller funderat på.

OBS! Just nu tar inte emot några nya berättelser. Det beror på att vi jobbar med att ändra utseendet på UMO. I juni öppnar Egna berättelser igen, välkommen att skicka in din berättelse då!

Så går det till 

Alla som är mellan 13 och 25 år välkomna att skicka in sin berättelse. Vi läser igenom alla berättelser vi får in. Sen väljer vi ut några som publiceras på UMO. Ofta väljer vi ut de som är lite ovanliga och inte liknar berättelser som redan finns.

Om din berättelse blir publicerad får du ett mejl med en länk där du kan hitta din text. Det kan hända att vi kortar texten eller ändrar vissa saker som namn på personer eller skolor.

Ställ inte en personlig fråga här! 

Om du har en fråga som du vill ha svar på ska du i stället skriva till Fråga UMO. Det är öppet från klockan 14.00 varje dag och du får svar inom några dagar. I Frågor och svar kan du läsa vanliga frågor som kommit in, och svaren på dem. Där har vi ändrat mycket i frågan så att ingen ska kunna känna igen den som har skickat in den.