Panik - lämna sidan!

UMO frågar: Vad är dina tips mot rasism?

Många vill göra något för att minska rasismen i samhället, men ibland är det svårt att veta var man ska börja. Här kan du dela med dig av dina tips och läsa vad andra personer har svarat.

Andras svar:

 • Asså, som någon sa, rasism kommer inte utrotas. Men jag tänker att NÄSTA generation som är vi, borde få mer exakt koll. På så sätt kan vi vara en del av starten av en värld utan rasism.
  //T.J IGEEEEN
 • Berätta sanningen till icke vita personer/offer för rasism att vi lever under ett globalt system av rasism/vit makt.  Det här systemet borde bli ersatt av rättvisa, vilket är att garantera att ingen är under förtryck och att personen som behöver hjälp som mest får den mest konstruktiva hjälpen.
  /Son of Serious
 • Rasism går inte att utrota. Men om vi lär folk att tänka kritiskt och inte basera sina åsikter på känslor så kommer folk att förstå hur korkat rasism är. Men om nån vill vara rasist så är det helt upp till dem. De får tycka vad de vill så länge de inte skadar någon. Plus att rasism går åt alla håll, alla kan vara rasister mot alla. Mörkhyade kan vara rasister mot vita, asiater kan vara rasister mot mörkhyade och så vidare... Men folk bryr sig bara om när vita människor är rasister av någon anledning.
  /Truth
 • Till personen innan: Om man förbjöd rasism skulle de bryta mot att alla får tycka och tänka vad de vill.
  /Kille
 • Att allt rasism borde vara olagligt.
  /AAAAAAAAA kkkkkkkkkkkkaaaaaaaaaaaaaass
Till toppen av sidan