Panik - lämna sidan!

Sex + mens - hur blir det?

Martina och Edda blir extra kåta när de har mens och tycker att orgasm hjälper när de har mensvärk. De berättar också hur det har varit att få munsex när de haft mens.

– En del verkar tycka att mens är äckligt. Men jag tycker inte att det är någon skillnad på mens och till exempel sperma, säger Edda. 

Det är platsen de har sex på och på vilket sätt de har sex som skiljer sig när Martina och Edda har mens. Edda har ibland sex i duschen och om hon har sin menskopp kvar i slidan tycker hon det funkar bra att ha smek- och munsex precis som vanligt.

När Martina blöder mycket brukar hon torka av lite innan hon har sex.

– I början av mensen föredrar jag att ligga ner istället för att sitta ovanpå min partner. Då rinner det inte ut lika lätt, säger Martina. 

Vi får också höra sjuksköterskan Johan avliva några mensmyter.

Mer på UMO

Fråga UMOMåste jag blöda så mycket och ha sån mensvärk?

Jag måste ha dubbelt skydd och tömmer ofta menskoppen, men det läcker ändå ofta. Dessutom har jag jobbig och molande mensvärk som får mig att bli galen.

Egna berättelserJag trodde första mensen var bajs i trosan

Jag fick den på morgonen på nyårsafton! Det börja med att jag skulle gå på toa och då var det nåt brunt i trosan jag trodde att det var bajs eller nåt så jag bytte trosor. Sedan efter en stund ...

Egna berättelserTillslut fick jag mens

Jag har alltid känt mig lite konstig och onormal eftersom jag har varit sen i utvecklingen.

Till toppen av sidan