Panik - lämna sidan!
UMO-podden

Porr - kollar tjejer också?

Vi svarar på en fråga från en tjej som känner sig konstig och äcklig för att hon tittar på porr, och Edda 23 år och Martina 20 år berättar om sina porrvanor.

Martina och Edda brukar titta på porr några gånger i veckan. Edda ser på porr för att få orgasm snabbare, Martina tycker att porr är inspirerande. Men de tycker också att porr känns jobbigt.

– Det kan kännas jobbigt att inte veta om de som är med i porren verkligen vill vara med. Jag är bisexuell men tycker oftast inte om lesbisk porr, eftersom det känns som om de inte är lesbiska på riktigt. Då tittar jag hellre på bögporr, säger Edda.

Martina tycker om långsam porr som är lite "teasande".

– Jag gillar inte de vanliga porrsidorna och har därför en egen Sextumbler där jag lägger upp bilder och klipp som jag tycker är upphetsande, säger Martina.

Sjuksköterskan Johan är med och tipsar om alternativ till porr.

– I stället för att titta på porr kan man till exempel läsa eller lyssna på erotiska noveller, säger Johan.

Lyssna på avsnittet för att få fler tips!

Mer på UMO

Sexnoveller som podd

Här kan du lyssna på erotiska noveller skrivna av unga.

Frågor & svar

Jag är tjej och kollar på porr

Efter att jag kollat känner jag mig äcklig och blir irriterad över att jag gjort det. Och så vill jag bara sluta, men vet inte hur?

Egna berättelser

Jag slutade titta på porr

De ser ut glada medan de gör det men det är inte sant. Det är bara en uppträdande att visa att det kännas skönt. De låtsas, även om det gör ont.

Frågor & svar

Är sex i verkligheten samma som i porr?

Funkar sex och samlag på samma sätt som det ser ut i porr?

Till toppen av sidan