Panik - lämna sidan!
UMO-podden

Vad gör dopning med kroppen?

Att använda doping är farligt på flera sätt. I den här podden berättar sjuksköterskan Annica vad som händer i kroppen om du dopar dig.

– Du riskerar att få finnar, svårt att sova, sömnproblem och svårt att få stånd. 

Hon berättar också om kosttillskott.

– Det finns ingen som kontrollerar vad kosttillskott egentligen innehåller, så du kan aldrig vara säker på att de är ofarliga och lagliga.

UMO-podden som text

Här kan du läsa en textversion av den här UMO-podden. Den finns till för dig som har en hörselnedsättning eller av någon annan anledning föredrar att läsa istället för att lyssna. 

Mer på UMO

Fråga UMOVad händer om jag tar anabola steroider?

Alltså vad händer med min kropp, och vad skulle polisen kunna göra?

ArtikelKropp och utseende

Många vill se bra ut, och tycker att det är kul att göra sig snygga. Men det kan bli jobbigt om du ofta jämför dig med redigerade bilder eller andra personer. Hur påverkas du av olika ideal? Och vem bestämmer vad som är snyggt?

ArtikelStöd om du har frågor om alkohol tobak droger

Här hittar du ställen du kan kontakta om du behöver stöd eller bara vill prata med någon. Du kan oftast vara anonym. En del har öppet dygnet runt, andra några timmar i veckan.

Fråga UMOJag måste alltid träna efter att jag ätit

Jag har på något sätt blivit som beroende av att träna med en app. I appen registrerar jag vad jag äter och hur jag tränar. Är det här ett bra sätt att träna på?

ArtikelKroppen är fantastisk!

Vad är bra med din kropp? När funkar den bra? När njuter du av den? Vad är du stolt över? Skriv ett svar eller läs vad andra tycker om med sina kroppar.

Ätstörningar

Här hittar du information om ätstörningar.

Till toppen av sidan