Panik - lämna sidan!
UMO-podden

Vad gör dopning med kroppen?

Att använda doping är farligt på flera sätt. I den här podden berättar sjuksköterskan Annica vad som händer i kroppen om du dopar dig.

– Du riskerar att få finnar, svårt att sova, sömnproblem och svårt att få stånd. 

Hon berättar också om kosttillskott.

– Det finns ingen som kontrollerar vad kosttillskott egentligen innehåller, så du kan aldrig vara säker på att de är ofarliga och lagliga.

UMO-podden som text

Här kan du läsa en textversion av den här UMO-podden. Den finns till för dig som har en hörselnedsättning eller av någon annan anledning föredrar att läsa istället för att lyssna. 

Mer på UMO

Frågor & svar

Vad händer om jag tar anabola steroider?

Alltså vad händer med min kropp, och vad skulle polisen kunna göra?

Artikel

Kropp och utseende

Många vill se bra ut, och tycker att det är kul att göra sig snygga. Men det kan bli jobbigt om du ofta jämför dig med redigerade bilder eller andra personer. Hur påverkas du av olika ideal? Och vem bestämmer vad som är snyggt?

Artikel

Stöd om du har frågor om alkohol tobak droger

Har kan du som har frågor och funderingar kring alkohol, tobak, spel och droger hitta stöd- och hjälpställen. Du kan oftast vara anonym.

Frågor & svar

Jag måste alltid träna efter att jag ätit

Jag har på något sätt blivit som beroende av att träna med en app. I appen registrerar jag vad jag äter och hur jag tränar. Är det här ett bra sätt att träna på?

Artikel

Kroppen är fantastisk!

Vad är bra med din kropp? När funkar den bra? När njuter du av den? Vad är du stolt över? Läs vad andra tycker om med sina kroppar. Kanske känner du igen dig i något.

Ätstörningar

Innehåll om ätstörningar.

Till toppen av sidan