Panik - lämna sidan!

Sexnovell: Vi möttes i bastun

I bastun satt två tjejer och två killar i bara underkläder och skrattade. Jag öppnade glasdörren och kände den varma luften slå emot mig. Men innan jag hann gå in ropade en av tjejerna. "Ay, bara underkläder här inne!"

Lyssna på novellen här:

Läs novellen här:

Jag tryckte på stoppknappen för att gå av vid nästa hållplats. Jag ställde mig upp, rättade till mina glasögon och slängde ryggsäcken över axeln. Dörrarna öppnades och jag gick av bussen.

Framför mig låg min nya skola, första dagen på gymnasiet. Jag hade längtat. Äntligen skulle jag kunna gå vidare från grundskolan och släppa det som hänt.

Jag gick med bestämda steg mot tegelbyggnadens stora port. Sen såg jag HONOM och tvärbromsade. Jag kunde inte tro mina ögon. Vad gjorde han här? Han stod med ryggen mot mig men jag skulle kunna känna igen honom på en mils avstånd.

Hans mörka lockiga hår hade blivit längre och snuddade precis vid axlarna. Jag märkte att jag stirrade på honom och vände snabbt bort ansiktet. Med bultande hjärta sprang jag upp för trappan och in i skolan. Han såg lika bra ut som första gången jag såg honom.

Festen på stranden

Jag och mina kompisar hade åkt till stranden för att fira att vi gått ut grundskolan. Jag hade på mig en fladdrig, kort klänning. Jag kände inte igen mig själv med allt smink och det lockade håret, men jag måste medge, jag såg snygg ut.

Väl framme på festen träffade jag och mina kompisar ett gäng killar. Det var första gången jag såg honom. Jag och min bästa vän Nadja stod i en stor klunga och dansade. Det luktade rök från den öppna elden och från cigaretter. Jag vände mig om och då såg jag honom igen. Han satt i sanden en bit bort med två vänner. Min blick fastnade på honom.

Han såg att jag kollade på honom och våra ögon möttes. Han log mot mig och jag kände hur min mage pirrade till och jag log tillbaka. Sen vände jag mig tillbaka mot Nadja och fortsatte dansa. Men jag kunde inte få hans leende ur hjärnan.

Tiden gick, festen höll på att ta slut. Musiken tystnade men varken jag eller Nadja hade festat klart. Som tur var så skulle Jesper från min klass ha efterfest. Jag, Nadja och många andra började röra oss mot Jespers hus som bara låg en gata bort från stranden.

Vi kom fram och vi blev inte besvikna. Det var ett stort gult hus med bastu och bubbelpool. Direkt när vi kom in och hade slängt alla jackor och väskor på golvet började vi festa igen.

Bubbelpool och bastu

Någon satte på musiken på högsta volym och jag badade bubbelpool med tre främlingar. Vi skrattade och hade kul. Sen lämnade jag poolen och gick för att leta upp Nadja. Efter att ha gått runt hela övervåningen utan att hitta henne gick jag ner i källaren. Där hittade jag bastun. Då försvann Nadja ur mina tankar.

I bastun satt två tjejer och två killar i bara underkläder och skrattade. Jag öppnade glasdörren och kände den varma luften slå emot mig. Men innan jag hann gå in ropade en av tjejerna.

– Ay, bara underkläder här inne!

Hon log och jag drog snabbt av den blöta klänningen och slängde den på golvet.

–Nöjd nu? sa jag och hon nickade.

Det var då jag märkte det. HAN satt också där inne i bara underkläder och glänste. Jag satte mig bredvid honom och lutade huvudet mot den varma träväggen. Våra ögon möttes återigen. Den här gången kunde jag dock se honom bättre. Han hade fylliga läppar, en rak näsa och ljusbruna ögon som såg ut som honung i bastulampans ljus.

– Här, sa han och sträckte fram en cigg.

Jag tog emot den och tog ett litet bloss. Egentligen gillade jag inte att röka men jag kunde inte fokusera, jag var helt fast i hans ögon och han i mina.

Jag märkte knappt de andra

Plötsligt bestämde tjejerna i bastun att börja hångla, medan den andra killen satt mellan deras ihoptryckta ansikten. Jag märkte det knappt. Allt jag kunde se var HONOM. När tjejerna reste sig upp vaknade jag ur min trans. De lämnade bastun med läpparna som fastlimmade i varandra.

– Johnny, sa han plötsligt och sträckte fram handen.

– Rebecka, sa jag och tog den.

Den andra killen stirrade fortfarande efter tjejerna.

–Asså jag kanske borde följa med dem, sa han och kollade bort mot oss.

–Lycka till med det, sa Johnny.

–Lycka till själv, svarade killen och hånlog lite och reste sig för att lämna bastun i jakt på tjejerna.

Men innan han klev ut stannade han till, vände sig och kastade ett litet paket som Johnny fångade.

–För säkerhets skull, sa killen och blinkade med ena ögat.

Jag kollade ner på paketet i Johnny händer. En kondom.

Nu var vi ensamma

Jag satt där inne ensam med honom och hans blick var återigen fäst vid mig. Jag kände hur jag bara ville ta hans ansikte i mina händer och kyssa honom. Kyssa honom som om jag aldrig kysst någon förut. Det var inte likt mig.

Jag hade bara kysst två killar och var oskuld. Det var dock den där gången i nian när jag gav mitt ex Andy en handtralla efter en fest. Men nu var jag verkligen sugen på den här killen jag precis träffat. Jag kunde känna att han kände samma sak. Det var som att den sexuella spänningen hängde i luften.

Han började röra sitt ansikte närmare mitt, försiktigt och långsamt. Jag mötte hans läppar i mitten och vi kysstes. Hans läppar var mjuka. Vi föll djupare och djupare in i varandra. Vi rörde oss som en väloljad maskin, allt bara fungerade så bra. Han drog sin hand genom mitt långa hår men vilade den sen vid min midja. Jag stannade upp i kyssen.

– Vill du? sa jag och kollade på honom.

– Aa, men inte här,  svarade han och reste sig upp.

Han tog min hand och vi gick ut ur bastun för att hitta ett rum utan en stor glasdörr. Han drog mig genom en lång korridor. Jag orkade inte vänta mer, jag ville ha honom nu.

Jag tryckte upp honom mot korridorsväggen och jag satte återigen mina läppar mot hans. Han drog mig närmare och la sin ena hand på mitt bröst. Han masserade det bestämt medan hans kyssar flyttade sig från mina läppar ner mot min hals. Jag stönade. Jag kände hur kåt han gjorde mig. 

Jag fumlade på väggen efter ett dörrhandtag men jag hittade inget. Då lyfte han upp mig och jag flätade mina ben runt hans midja. Med sina händer vilande under min rumpa bar han mig mot en stängd dörr på andra sidan av korridoren. Vi slutade inte hångla förrän vi var där. Han öppnar den och vi gick in.

I rummet drog jag ner honom i soffan

Det var ett litet rum med en sliten röd soffa, stora bokhyllor, mörka väggar och en trasig lampa. Jag la mig i soffan och drog med honom ner. Han satte sig över mig och jag drog mitt finger från hans bröstkorg nedåt tills jag var vid kanten av hans kalsonger.

– Jag vill ha dig! sa jag och tog tag i hans hårda kuk.

Han stönade och jag började röra min hand fram och tillbaka.

Han tog tag i mina bröst med båda händerna och började massera mina bröstvårtor med tummarna. Sen knäppte han upp min bh med ena handen, och slängde den över rummet.

Jag slutade runka av honom och han puttade ner mig så att jag låg på rygg i soffan. Han började kyssa mina bröst och suga på mina bröstvårtor. Jag stönade högt och försökte trycka hans huvud ner mellan mina ben. Han fattade vinken och började dra ner mina trosor och kyssa ett spår från mina bröst ner till min fitta. 

Jag särade på mina ben och han började kyssa runt min klitoris. Han sträckte upp sin ena hand och greppade tag i mitt bröst medan han slickade mig. Jag försökte vara tyst men jag kunde inte. Jag stönade hans namn och jag märkte att han gillade det när han började slicka och kyssa mig ännu mer passionerat.

Han var bra på det han gjorde och jag började undra om han hade gjort detta flera gånger. Jag hann dock inte tänka mer på det när han tryckte in två fingrar i min slida. Han masserade fortfarande min klitoris med tummen. Jag fortsatte stöna högt, min rygg böjdes och hela min kropp var pirrig. Han märkte att jag var nära att få orgasm och slutade fingra mig.

Han drog fram kondomen som han fått från sin kompis och drog ner sina kalsonger. Han trädde på kondomen och mötte mina ögon igen. Jag kollade ner på hans stora, hårda kuk. Jag ville ha honom i mig nu. Nej, jag behövde ha honom i mig nu! Jag nickade och han trädde in i min våta fitta. Han började röra sig in och ut.

Man kunde höra musiken från övervåningen och hur folk skrattade och dansade men allt jag kunde fokusera på var honom och hur han rörde sig i mig. Det gjorde inte ont som jag trodde att det skulle göra första gången. Det var bara skönt. Så skönt att jag aldrig skulle kunna få nog. Han stönade till och jag förstod att han var på väg att komma. Då rörde jag på mig så att vi rullade ner från soffan och ut på den stora mattan på golvet.

Nu låg jag över honom

Jag tänkte inte sluta än så jag satte mig upp på honom och började rida. Jag hade aldrig gjort det innan men visste att han gillade det när han började stöna ännu mer. Mina bröst studsade när jag red honom och han började ta på dem. Snabbare och snabbare red jag. Jag gillade det. Jag kände hur vi båda började närma oss kanten.

Mina slidväggar blev tajtare. Jag skrek ut när jag nådde klimax och jag kunde höra honom stöna när kan kom precis efter. Hela min kropp darrade och jag kände mig svag. Jag klev av honom och la mig precis bredvid honom. Där låg vi en stund och bara flåsade.

Det var bara en engångsgrej, eller..?

Men nu sitter jag i klassrummet och väntar på att läraren ska komma in för att hälsa alla välkomna. Jag tänker på hur det som hände med Johnny bara var en engångsgrej, att vi inte gillade varandra. Eller? 

– Hej, säger någon bakom mig.

Jag vänder mig om och där står han. Snyggare än första gången jag såg honom.

– Hej, svarar jag tyst och kollar upp på honom.

– Ehh, kan jag sitta här? säger han med ett litet leende.

– Såklart.

Han drar ut stolen bredvid mig och sätter sig. Våra ögon möts återigen. Jag kanske har fel tänker jag. Detta skulle nog kunna bli något, något riktigt bra dessutom.

Till toppen av sidan