Panik - lämna sidan!
UMO-podden

Våra kroppar passade så bra

Lyssna på novellen här:

Läs novellen här:

Jag hade aldrig varit så kär förut. Hampus och jag var verkligen förälskade. Vi hade blivit tillsammans på jullovet i första ring, och nu var det sommaren till andra ring. Han hade precis kommit hem från fem veckors semester i Spanien, när jag ringde och frågade om han ville sova över under helgen.

Mina föräldrar är skilda och den veckan skulle jag bo hos mamma, men hon var bortrest så att ha sällskap vore bra. Speciellt Hampus sällskap, eftersom jag saknat honom när han varit borta. Vi bestämde att han skulle komma vid halv åtta med sushi.

Efter en joggingtur tog jag en dusch. Klockan var sju så det skulle jag hinna. Samtidigt som jag balsamerade hårtopparna hörde jag knackningar på ytterdörren. Att han alltid skulle vara så tidig! 

Jag klev ur duschen och svepte in min kropp i en alldeles för liten och mycket avslöjande handduk. Jag rusade fram till dörren och öppnade den. Där stod han på trappen. Med rufsigt blont hår och klara blå ögon. De vidgades när han såg hur jag var klädd, men sen log han och lät blicken glida upp och ner för min kropp.

– Hej, sa jag lätt irriterat. Du är tidig, jag var liksom mitt i en dusch. 

Han log snett.

– Sorry. Och ja, jag ser det.

Han såg ursäktande ut, sen lite utmanande. Jag sträckte ut armen för att öppna matkassen och då lossade handdukens knytning och den gled ner så att mitt högra bröst blottades. Hans skrev såg ut att börja bukta direkt och jag drog snabbt upp handduken igen.

Han fick stånd. Bara tanken på hans hårda, pulserande stånd fick mig att bli kåt. Irritationen rann av mig. Jag bestämde mig för att vara lite utmanande. Jag vände mig om.

– Kommer du in? Du bör i alla fall täcka över kuken så att inte hela grannskapet ser att du har stånd.

– Det är ju du som blottar dig på öppen gata, muttrade han.

Jag började gå in mot köket men allt jag hann höra var dörren som stängdes och tre snabba steg innan han tog tag om min handled och drog in mig i en kyss. Jag kysste hett tillbaka. Åh herregud vad jag saknat detta.

– Jag har saknat dig Anna, viskade han.

– Jag har saknat dig med.

Vi kysstes och hans hand sökte sig till min midja, vilket fick handduken att börja lossna igen. Vi slutade kyssas när vi såg den singla ner mot marken. Han började smeka min fortfarande fuktiga, nakna hud, ner till brösten.

Han kupade händerna runt om och klämde, vilket kändes i underlivet varje gång. Jag blev genomvåt. Stönade tyst. Han fortsatte ner till venusberget och jag kände hur kåtheten brände. Äntligen gled hans fingrar över klitoris. Jag stönade högt och han fortsatte gnida handen häftigare och häftigare, tills jag skrek att jag strax skulle komma.

Så slutade han och lät händerna gå upp till min midja där han tog tag. Sen drog han in mig i sovrummet. Jag satte mig på sängkanten och särade på benen. Han spottade på ett finger och fortsatte gnida. Åh herregud. Jag suckade.

Klittan var svullen och jag kunde känna pirret i magen, starkare ju mer han fortsatte. Jag frågade om han ville komma in i mig nu. Han skrattade till. Hampus backade och drog av sig tröja, byxor och underkläder tills han stod där helt näck.

Kuken var riktigt hård och jag ville verkligen ha den i mig nu. Han drog på en kondom och ställde sig på knä mellan mina särade ben. Han spottade på fingret igen och fortsatte gnida samtidigt som jag kände hans ollon gnuggas mot min slidöppning. Han gled in i mig. Jag stönade högt.

– Vad skön du är, väste han.

Det blev skönare och skönare ju närmare roten han kom.

– Åh Hampus, åh herregud Hampus, stönade jag.

Han juckade snabbt och hårt. Jag började göra motjuck. Jag spände med fittan för att göra det tajtare och det blev ännu skönare. Hampus stönade högt. Han var inne vid roten nu och juckade ännu lite snabbare och gned samtidigt klittan med hela handflatan.

Jag började närma mig. Jag kände hur det byggdes upp och hur han ryckte till i mig. Orgasmen sköljde över mig. Våra stönanden blandades.

Jag skakade lite efteråt och Hampus drog sig ur, gjorde sig av med kondomen och la sig i sängen bredvid mig. Jag vände mig på sidan så att vi låg sked och han kysste mig ömt i nacken. Våra kroppar passade så bra.

Jag somnade nästan men vaknade sen till av ett ljud. Hampus knorrande mage. Jag skrattade åt honom. Han låtsades bli sur.

– Vadå, är inte du också hungrig? sa han buttert.

– Jo det klart jag är, men det är ju du som vill knulla istället för att äta sushi.

Vi skrattade och kysstes igen.

Aktuella artiklar

Sexnoveller

Läs eller lyssna på erotiska noveller skrivna av unga. Du kan också skriva en egen novell.

Till toppen av sidan