Panik - lämna sidan!
UMO-podden

Jag tryckte min snippa emot hennes

Lyssna på novellen här

Välj om du vill läsa eller lyssna på den här sexnovellen. Du kan också lyssna och läsa på samma gång.

Läs novellen här

Vi hade håltimme. Jag och min flickvän Nova gick runt på skolgården. Vi gick en bit utanför och kom till en skog.

– Vill du? frågade hon.

Jag svarade ja, och hon tog min hand och drog in mig mot skogen. Där skulle ingen se oss. Vi gick bakom några stenhällar. Vi kysstes. Men det övergick ganska snabbt till hångel.

blött i trosan

Vi drog av oss våra tröjor och bh:ar och fortsatte hångla. Det började bli blött i trosan. Hon tog på mina bröst och jag på hennes. Jag kunde känna hur hennes bröstvårtor hårdnade i mina händer. Vi tog av oss byxorna och lade oss ner i den mjuka mossan.

Hon satte sig på mig och jag kunde känna hennes blöta snippa mot min. Hon log och vi hånglade som om det vore vår sista stund på jorden. Nu kunde jag känna hur det nästan droppade från min snippa. Jag tryckte lite försiktig på hennes huvud och hon fattade vinken.

det var så skönt

Hon drog av mig mina trosor. Sedan drog hon sakta sitt finger från naveln ner mot slidan. Jag försökte vara tyst. Men det var så skönt.

Hon la sig tillrätta och stoppade in ett finger i min slida. Sen ut. In och ut ganska långsamt till en början. Jag stönade till. Det var SÅ skönt.

Hon ökade tempot. In, ut, in, ut. Jag stönade högre. Jag ville aldrig att det skulle ta slut. Men när jag kände att jag höll på att komma så satte jag mig upp. Det var hennes tur nu. Min fina flickvän skrattade till. Hennes rödbruna hår skimrade så vackert och hennes blåa ögon lyste.

Vi båda var så blöta

Jag drog av henne trosorna. Jag tryckte min snippa mot hennes. Vi båda var så blöta att det nästan rann. Jag gungade fram och tillbaka. Jag kunde nästan känna när våra klitorisar möttes. Vi stönade. Jag började göra det fortare och fortare. Då stönade hon ännu mer.

Jag slutade och började pussa henne på halsen. Mina kyssar fortsatte neråt. Hon skrattade till igen och sa att det kittlades.

Jag kom till hennes snippa. Jag slickade runt klitorisen. Då övergick skrattet till stön. Jag fortsatte att slicka lite retsamt medan hon stönade högre och högre. Jag förstod att hon var på väg att komma och jag fortsatte.

ädd att nån skulle höra oss

Hon stönade nu så högt att jag var rädd att nån skulle höra oss. Hon var lite blöt i ögonvrån.

– Fortsätt, sa hon tyst.

Jag fortsatte. Till slut tryckte jag till med tungan och då kom hon. Hon skrek till och sen satte hon sig upp.

– Du vill väl också komma? frågade hon med ett listigt leende.

Jag la mig ner igen och hon satte sig på mig. Våra snippor möttes igen. Hon juckade fram och tillbaka. Jag stönade högt. Hon fortsatte och fortsatte. Det var så skönt att jag inte visste vart jag skulle ta vägen.

en juckande rörelse

Sen slickade hon mig, hela snippan uppifrån och fram till slidan. På vägen upp stannade hon nedanför klitorisen och förde tungan fram och tillbaka i en juckande rörelse. Jag stönade nästan varje gång hon kom åt klitorisen och kände att snart skulle jag komma.

Hon fortsatte snabbare och snabbare. Då kom jag. Jag stönade högt.

Vi satte oss nakna mot klippan. Jag kände hur underlivet fortsatte att bulta.

– Vad bra vi är, sa jag.

Vi skrattade och hon tittade på mig.

– Vad fin du är i ditt ljusbruna hår, sa hon och kysste mig på munnen.

Vi tog på oss våra kläder och gick tillbaka till skolgården. Ingen visste vad som hade hänt.

/Tjej

Till toppen av sidan