Panik - lämna sidan!
UMO-podden

Munsex istället för matteplugg

Lyssna på novellen här:

Välj om du vill läsa eller lyssna på den här sexnovellen. Du kan också lyssna och läsa på samma gång.

Läs novellen här:

Det var en helt vanlig fredag. Jag skulle just packa ihop mina saker för att gå hem från skolan. Jag står vid mitt skåp och ska just stänga när jag känner en hand på min axel, det är killen jag spanat in ett tag.

Vi har varit vänner ända sen 1:an men nu i 8:an har jag typ börjat inse att han faktiskt är ganska snygg.

– Hej, vad ska du göra idag efter skolan? frågar han.

– Inte så mycket, plugga till matteprovet som är på måndag ... själv?

– Jag hade också tänkt plugga till provet, men det kommer gå jättedåligt, jag är inte så bra på matte. Men jag har hört rykten om att du är det, skulle inte vi kunna plugga tillsammans nu efter skolan?

– Visst, säger jag.

Vi kliver av bussen.

jag gillar typ dig

– Jag vet inte riktigt hur jag ska säga det här, det kommer låta konstigt hur jag än säger, börjar han.

– Vadå? undrar jag.

– Jo det är så här, jag gillar typ dig. Har spanat in dig ett tag nu men inte vågat säga nåt, för jag var rädd att vår vänskap inte skulle hålla.

Jag svarade honom inte utan bara tog hans hand, som ett tecken på att jag också gillar honom.

Vi kom till slut hem till mig, jag tog av mig väskan och la den på golvet i mitt rum. Han ställde sin på min skrivbordsstol, och började öppna sin väska och gräva runt i den.

han låser dörren

Jag satte mig på sängkanten och böjde mig ned för att ta upp mitt häfte. Jag hann halvvägs innan han plötsligt kysser mig. Jag släpper häftet och vi börjar hångla. Men så slutar han tvärt, vänder sig om och låser dörren, trots att vi är ensamma hemma.

Vi lägger oss i sängen, han börjar kyssa längs min hals och nacke och ta av kläderna på överkroppen. Han leker med mina bröst och jag börjar ge ifrån mig små stön för att visa att jag njuter.

Samtidigt som han kysser mina bröst, knäpper han upp min gylf. Han tar försiktig ned sin hand innanför mina trosor och känner nog direkt hur våt jag är.

Det här är min första gång och jag är väldigt kåt och våt där nere. Han börjar smeka mig försiktigt, det tar inte alls lång tid innan jag stönar av njutning och säger att jag snart kommer, då slutar han.

Jag vill inte att det ska vara slut, så jag visar honom att jag vill ha mera. Jag flyttar mig längre in i sängen så jag nu ligger med huvudet mot väggen. Jag tar av mig mina jeans och trosor.

Jag böjer mig som en båge

Jag tror att han fattar vinkeln, för nu börjar han försiktigt att slicka mig. Det är det skönaste jag nånsin upplevt. Jag böjer mig som en båge av njutningen. Han tar tag i mina knän så att han lättare kommer åt att slicka mig.

Han börjar väldigt långsamt, men efter nån minut gör han det snabbare och snabbare. Nu känner jag i hela kroppen att jag verkligen är på väg att komma. Jag stönar av njutning och håller hårt i lakanen.

Jag får mitt livs absolut bästa orgasm.

Han ställer sig upp på golvet, från vinkeln där jag ligger i sängen kan jag nu se en skymt av hans byxor som visar ett rejält stånd.

Jag sätter mig upp på sängkanten och börjar ta av hans skärp. Han hjälper mig att ta av jeansen som glider ned på golvet.

börjar smeka hans kuk

Jag börjar smeka hans kuk utan på kalsongerna, jag ser på honom att han gillar det. Jag tar av honom kalsongerna och börjar smeka hans kuk.

Han står där och tar tag i byrån, som står intill sängen. Jag ser på honom att han vill ha mer. Jag kliver nu ner på golvet, sätter mig på knä framför honom och börjar suga hans kuk.

Efter nån minut börjar han stöna, jag känner att han är på väg att komma. Jag suger hårdare. Till slut kommer han i min mun. Jag har aldrig upplevt en sån både varm och skön känsla, på en och samma gång.

Jag viskar i hans öra.

– Det här måste vi göra om nån gång. Och tur att ingen var hemma, så mycket som vi lät.

/Pai

Mer på UMO

Sexnoveller som podd

Här kan du lyssna på erotiska noveller skrivna av unga.

Sexnoveller att läsa

Här kan du läsa erotiska noveller skrivna av unga.

Artikel

Skriv en egen sexnovell

Gillar du att skriva upphetsande historier? Skriv en sexnovell och skicka den till oss!

Till toppen av sidan