Panik - lämna sidan!
UMO-podden

Hans penis intill min

Lyssna på novellen här:

Välj om du vill läsa eller lyssna på den här sexnovellen. Du kan också lyssna och läsa på samma gång.

Läs novellen här:

Det mullrande ljudet av tusen röster drar sig längs matsalens slitna väggar, samtidigt som min kalla blick har fäst sig vid marken utanför som bombarderas av det spikraka regnet.

Jag dras tillbaka in i verkligheten av Hugo som dragit upp den eviga debatten om sexuella erövringar. Vem har legat med vem? Vem har legat med flest? Vem ska du ligga med nu i 9:ans slutspurt? Ja, det gamla vanliga.

Förut har jag alltid kunnat undvika ämnet genom att skratta bort det, men nu möts jag av den kollektiva förväntan och trycket av sju hormonpumpade tonårsgrabbar.

– Nä men asså … eh, jag har något på gång men vill inte skryta förrän jag är i mål, ni vet ...

mina ord och får blodet att stiga

Trots att jag levererar det iskallt och fick grabbarnas bekräftelse så kunde jag inte skjuta mig själv i foten hårdare. Dom misstänker att mitt intresse ligger hos Fatima i 9B, men surprise, det är klassens hockeyproffs Hugo som får mig att snubbla över mina ord och får blodet att stiga upp i ansiktet.

Som om förväntningen inte var höga nog. Jag får bara inte spräcka bubblan att jag inte är intresserad av Fatima och att jag dessutom är bög. Men grupptrycket har planterat sig i mitt huvud.

Senare. Jag slänger upp dörren till mitt rum och lägger mig som ett magplask på sängen, med mobilen över bröstkorgen. Det var som om mina hjärtslag var i en skriktävling med morfars gamla klocka i hallen, lika höga som tunga.

Jag laddar ner en dejting-app.

Jag tar ett djup andetag och gör det jag tror varje naiv tonårshomo skulle göra. Jag laddar ner en dejting-app.

Jag sitter i flera timmar på sängen och bara bläddrar genom denna virtuella godisbutik. Plötsligt händer det, i havet av 60-åriga män dyker en stilig yngre kille upp. Vi börjar prata om allt möjligt.

Hela kvällen och under morgondagen är mina tankar på hans finslipade överkropp, karismatiska personlighet och på det faktum att vi ska ses hos honom efter skolan.

Jag svettas och nästan skakar på bussresan dit, allt kan hända.

Jag står utanför hans port i kanske en kvart innan jag bygger upp modet att gå in och knacka på hans dörr. Han öppnar och där … blir allt tyst i huvudet, som en maskin sätts jag på autopilot och en pinsam handskakning blir till en varm kyss i hallen.

han knäpper upp mina byxor

Min kropp fylls av impulsiv kraft som skiter i alla tankar. Innan jag knappt förstår vad som händer står vi halvnakna mot en vägg och hans läppar tar sig från min hals, till min bröstkorg och slutligen till min midja.

Jag känner hur han drar sin hand längst insidan av mitt lår och hur han knäpper upp mina byxor. Jag visar med blicken att jag vill att han fortsätter och hans fingrar klättrar sig upp på mina höfter och drar ner mina kalsonger. Han går ner på knä och tittar frågande upp på mig. Jag nickar och då placerar han min kuk i sin mun.

Som en kallsup letar jag efter andan medan jag drar med fingrarna i hans hår. Jag känner hur jag knappt kan stå och hur jag närmar mig kanten till att komma.

Precis när jag når toppen av eufori så kastar han sig ner på sängen. Vi river av varandra dom sista plaggen. Hans blick förlamar mig samtidigt som hans ståtliga kropp vilar över mig.

han lägger sin penis mot min anal

Jag känner hur hans penis ligger intill min. Sen vänder jag mig om och han lägger sin penis mot min anal och trycker lite. Vi ligger så en stund och när jag visar att jag är redo trycker han sig försiktigt in i mig.

Det är så intensivt, så verkligt. Att kunna vara så sårbar men samtidigt känna sig så bekräftad och behövd.

Hans stön fyller mina trumhinnor och jag känner trycket av hans ljumske mot min röv. Han arbetar sig upp och ner, fram och tillbaka, och får mina ögon att rulla sig.

Som ett blixtnedslag fylls jag av en varm känsla som får mig att trycka mig närmare.

Nu står jag på alla fyra och han smeker min kuk. Snart får jag den mest intensiva orgasmen jag någonsin fått. Det stannar i kanske 30 sekunder.

Han drar sig ur och lägger sig bredvid mig. Dränkta i svett och med akut vätskebrist finner jag inga ord för vad jag precis upplevt. Lite som i slutet av en intensiv fotbollsmatch när man torkar av sig med en handduk och slänger sig i duschen.

/Leopold

Mer på UMO

Sexnoveller som podd

Här kan du lyssna på erotiska noveller skrivna av unga.

Sexnoveller att läsa

Här kan du läsa erotiska noveller skrivna av unga.

Artikel

Skriv en egen sexnovell

Gillar du att skriva upphetsande historier? Skriv en sexnovell och skicka den till oss!

Till toppen av sidan