Panik - lämna sidan!
UMO-podden

Han ber henne stöna igen

Lyssna på novellen här: 

Välj om du vill läsa eller lyssna på den här sexnovellen. Du kan också lyssna och läsa på samma gång.

Läs novellen här:

Trots alla tidigare gånger dom träffats, känns den här gången som den allra första. Det är som om dom har trevat omkring i en diffus dröm och inte riktigt kunnat se varandra förrän nu.

Kanske är det för att dom brukar vara omgivna av sina vänner och aldrig har fått vara ensamma tillsammans. Hur som helst så känns det befriande för Alva att hon äntligen ska få ha Liam för sig själv nu.

De befinner sig sittandes på hans säng och pratar, om allt mellan himmel och jord. Dom vita lakanen brer ut sig under dom. Till skillnad från Alvas säng så är hans prydligt bäddad.

På nåt sätt får atmosfären i rummet Alva att känna sig mer hemma här, än i sitt eget rum. Kanske är det för att hela rummet luktar som Liam. Den där härliga blandningen av sköljmedel, herrdeo och nåt som hon inte kan sätta fingret på.

hennes rosenröda läppar

Plötsligt märker Alva att Liam tittar på hennes rosenröda läppar. Det knyter sig i magen på henne och hon vet inte riktigt vad hon ska göra. Deras samtal dör ut och en tystnad sluter sitt täcke om dem. Alva biter nervöst i sin underläpp i väntan på vad som ska hända.

Liam lyfter blicken från hennes läppar och kollar in i hennes gröna ögon istället. Därefter höjer han sin ena hand och med en försiktig rörelse smeker han hennes kind.

Alva lutar huvudet mot hans hand och sluter ögonen. Hans lätta beröring gör så att den där knuten i magen knyts upp och en kittlande känsla istället tar över.

Liam börjar vira en av Alvas blonda hårlockar runt sitt finger. Hon öppnar ögonen och granskar honom och Liam tycks göra samma sak.

– Du är så vacker, säger han med sin lugna röst, och tittar igen på Alvas mun.

Hennes kinder börjar hetta och hon tittar lite generat ner mot knäna och börjar fumla med sina händer.

– Du är också vacker, säger hon och lyfter blicken.

Deras läppar möts

Hon ger honom ett litet leende som han genast besvarar. Liam lägger en hand bakom Alvas nacke och lutar sig fram mot henne. Deras läppar möts i en lång och intensiv kyss.

För ett ögonblick känns det som att tid och rum upphör att finnas. Det är som om allt som existerar bara är dom två. Men så fort kyssen tar slut försvinner känslan. Alva är på väg att kyssa Liam igen men han avbryter henne.

– Alva, säger han allvarligt.

Hon rätar till några osynliga skrynklor på sin röda t-shirt.

– Jag älskar dig.

Hans ord fyller henne med lycka. Det känns nästan som om hon svävar på moln. Liam kunde förstås inte veta att hon hade väntat flera veckor på att han skulle säga just dom där orden.

– Jag älskar dig också, säger hon och kysser honom.

För en stund är de helt oskiljaktiga. Inte ens ett jordskalv hade kunnat få dom att flytta sig från varandra. Dom omfamnar varandra och låter tungorna mötas i en intensiv dans.

Får jag?

Efter många blöta kyssar stannar Liam upp. Hans havsblå ögon kollar in i Alvas gröna. Hennes ögon utstrålar en stark längtan. Hon känner ett behov som hon inte visste att hon hade. Allt hon önskar sig är att få känna Liam kropp mot sin.

Liam verkar vara inne på samma spår för hans händer rör sig neråt och tar tag i den nedre delen av Alvas röda t-shirt. Men just när han ska ta av henne den, tvekar han.

– Får jag, frågar han och nickar mot t-shirten.

– Mm, svarar hon och sträcker upp händerna så att han ska kunna dra av den enklare.

han får Alvas bröstvårtor att styvna

När tröjan har åkt av förundras han av att Alva inte har nån bh på sig. Han tittar på hennes nakna, äppelformade bröst och börjar sen kyssa hennes hals. Medan hans mun är upptagen med att lämna små röda märken över hennes hals, smeker han hennes bröst. Hans beröring får Alvas bröstvårtor att styvna.

Liam nyper lite lätt i en av hennes styva bröstvårtor. Alva kan inte hjälpa att ett litet stön smiter ut från hennes mun. Liam ler när han hör att hon njuter.

Alva lägger sig ner i sängen och Liam följer efter och lägger sig ovanpå henne. De sveper in sig i varandras famnar och kysser varandra passionerat. Liam låter sina läppar fortsätta ner längs Alvas hals och ner mot hennes bröst.

hennes svarta spetstrosor blottas

Han leker en stund med tungan runt Alvas bröstvårtor och kysser sedan hela vägen ner till byxlinningen. Där stannar han en sekund innan han försiktigt drar ner gylfen på hennes ljusblåa jeansshorts. De hjälps åt att få av shortsen, så att hennes svarta spetstrosor blottas.

Liam kommer tillbaka upp till hennes ansikte. Hans fylliga läppar möter hennes i ännu en lång kyss. Samtidigt som deras tungor bestämmer sig för att det är dags för dans, börjar Liam att smeka utanpå de svarta spetstrosorna. Hans smekningar får Alvas underliv att bulta och dunka.

Alva tar tag i hans hand och placerar den innanför trosorna. Hon känner hur han ivrigt börjar dra fingrarna fram och tillbaka över hennes kön. Ett till stön smiter ut från Alva, vilket får henne att snabbt lägga en hand för munnen. Liam ser hennes reaktion och lutar sig fram mot hennes vänstra öra. Han kysser försiktigt hennes örsnibb innan han öppnar munnen.

– Stöna igen, viskar han med kåt röst.

– Få mig att stöna igen då, säger Alva lite retfullt, medan hon börjar knäppa upp Liams byxor.

Hon låter ena handen smita in innanför hans kalsonger och får ett leende på läpparna när hon känner hans stånd. Sen tar hon ut kuken ur kalsongerna och börjar runka av honom.

Medan hon har hans styva lem i sin högra hand kramar hon om sitt ena bröst med den vänstra. Liam verkar gilla det för hans smekningar mot hennes kön blir allt hastigare. Alva hör ett smackande ljud från sin fitta i takt med Liam smekningar.

– Du är väldigt våt, säger han.

Hans ord får Alva att börjar tänka på hur skönt det skulle vara om hon fick känna hans kuk i sig.

– Det är du som får mig upphetsad, svarar Alva och känner att hela hennes kropp nu skriker efter att få bli ett med honom.

Efter att de har tagit på varandras kön en stund och släpper Alva taget om hans kuk och drar ner sina trosor helt. Liam slutar att smeka henne.

hon börjar smeka sig själv

Alva lyfter blicken och kollar in i Liam ögon. Hans blåa, vanligen så rofyllda blick, utstrålar bara kåthet nu. Hon håller kvar blicken samtidigt som hon börjar smeka sig själv.

Liam kollar ned mot hennes kön och följer hennes fingrars rörelse. Sen drar han av sig både byxorna och kallingarna och börjar ta på sig själv han med. Hans drag blir allt hastigare.

Alva ser hur det börjar rinna lite från hans ollon samtidigt som hon känner hur våt och kåt hon själv är. Hon stönar.

Liam lutar sig över henne och kysser hennes bröst igen. Sen pressar de sina kön mot varandra. Alva kysser Liams hals, viskar att hon vill fortsätta och känner då hur han för in sin kuk i henne.

Aldrig nånsin har hon känt så här. Inte heller har hon nånsin velat ha nån så mycket som hon vill ha honom nu.

Hon omsluter hans kuk och känner hur den förs in och ut i hennes fitta. Tempot ökar. Deras andetag blir mer ansträngda. Alva stönar. Det är så himla skönt!

Liam styva lem är inne i henne. Hon stönar och tar på sina bröst medan hon känner hur deras kön stöter mot varandra, om och om igen.

Plötsligt stannar Liam upp och drar ut den. Till en början tror Alva att han tänker sluta, men sen känner hon att han börjar dra med kuken fram och tillbaka utanpå hennes underliv. Rörelserna påminner om det som han tidigare gjorde med fingrarna.

Liam fortsätter att smeka henne med kuken och Alva känner att hon är nära att komma. Han drar den fram och tillbaka några gånger till och sen stöter han in den igen. Ett högt stön lämnar Alvas mun.

– Igen, ber hon.

Han drar ut kuken och stöter sen in den igen, lite snabbare den här gången. Alva möter stötarna och känner att hon kommer nå klimax när som helst nu.

Liam tittar på hennes bröst

Alvas ena hand letar sig ner till hennes kön och hon börjar smeka sig själv samtidigt som Liam fortsätter att föra kuken in och ut i henne. Sin andra hand placerar Alva på sitt bröst. Hon kramar om det.

Liam tittar på hennes bröst och fortsätter att stöt in och ut. Alvas underliv börjar nu bultar kraftigt och hon känner att en extremt skön känsla som snabbt sprider sig i hela kroppen. Huden på hennes armar knottrar sig. Och så känner hon sig plötsligt utmattad.

– Jag kom, får Alva fram med ett leende på läpparna.

Liam nickar och ler. Sen fortsätter han att stöta in kuken i henne. Alva kramar om hans rygg. De båda andas mycket häftigt och Liam har börjat svettas lite på ryggen.

Efter ett par stötar till känner Liam hur kuken börjar pulsera. De kysser varandra med öppna munnar, så att tungorna lätt kan mötas. Nu kommer han vilken sekund som helst.

Han trycker in kuken i Alva en sista gång och drar sedan snabbt ut den. Alva kollar ned och ser hur han sprutar ut sin sats på hennes mage.

/Saga M

Mer på UMO

Sexnoveller som podd

Här kan du lyssna på erotiska noveller skrivna av unga.

Sexnoveller att läsa

Här kan du läsa erotiska noveller skrivna av unga.

Artikel

Skriv en egen sexnovell

Gillar du att skriva upphetsande historier? Skriv en sexnovell och skicka den till oss!

Till toppen av sidan