Panik - lämna sidan!
UMO-podden

Bakom en buske

Lyssna på novellen här:

Läs novellen här:

Varför gick jag med på det här, frågade jag mig själv medan barnen skrek och stojade i toppen av klätterställningen. Jag var barnvakt till min bror Amin och nu satt jag på en bänk intill lekparken.

Som ett gäng apor var de, klängde runt och slogs med varandra så fort föräldrarna kollade bort. Med den huvudvärk som dunkade bakom ögonen just nu så funderade jag allvarligt på att bara dra därifrån.

På andra sidan parken såg jag plötsligt hur en tjej kom gående. Va snygg hon var! Alltså, inte för att jag är en sån som brukar stirra, men just då hade jag inget bättre för mig. Min blick vandrade från hennes svarta lockar, passerade snabbt förbi hennes vackra leende och landade till sist på hennes grova urringning.

Jag lade märke till att hennes kropp var formad som ett timglas med stora höfter och stor byst. Shit vad läcker hon var.

Till skillnad från mig så såg det ut som att hon gillade barnen, på nåt sätt verkade hon finna lycka i deras skrik och galenskaper. Hon gick med ett barn i handen på väg mot lekplatsen.

Pulsen steg

Hon gick ned på knä och sa nånting till flickan, jag kunde inte höra vad. Barnet sprang iväg med lätta steg och tjejen reste sig upp. Hon tittade mig plötsligt rakt i ögonen och gick närmare. Med varje steg hon tog kände jag hur pulsen steg.

Mina shorts kändes plötsligt väldigt tighta, det var nånting där nere som växte. Jag försökte dölja det så gott jag kunde men den var för hård för att tyglas. Nervositeten ökade snabbt när jag insåg att jag skulle behöva prata med henne, och alldeles för snabbt stod hon framför mig.

Jag slet motvilligt blicken från henne för att titta till Amin som verkade ha börjat leka med barnet som tjejen hade med sig.

Tjejen började prata med mig men så fort jag såg hennes läppar röra sig hörde jag knappt vad hon sa. Jag stammade fram ett nervöst hej.

Jag var generad

Hon satte sig bredvid mig på bänken. Min nervositet var uppenbar för henne, och stämningen var nästan lika stel som min cederstock. Jag korsade benen generat och stammade.

– Ur…ursäkta. Är du också här som barnvakt eller?

– Ja, svarade hon, men jag skulle gärna ha gjort nåt annat. Mina föräldrar är bortresta och jag måste ta hand om min lillasyster i en hel vecka!

– Jag är här med min halvlillebror. Min pappa lämnade mig och min mamma när jag var nio och hittade en annan.

Jag pekar upp i lekställningen där det tydligen uppstått bråk. Hon ler lite lätt och fnittrar till.

– Jag tror ändå att du fick ett bättre syskon än mig, säger hon uppgivet. Jasmin är väl fin och så men ibland försvinner hon bara. En gång var jag tvungen att leta hela natten för att hon gömde sig i tvättmaskinen.

Jag tar mod till mig

Jag skrattar till. Det känns som att vi på nåt sätt hör ihop och jag tar mod till mig.

– Ska vi ta en promenad?

Bråket mellan barnen hade vid det här laget urartat till fullskaligt krig och leksakerna tjänade som ammunition.

– Ska vi verkligen bara lämna dom? undrade hon.

– Amin! Du stannar här va? skrek jag.

– Amin vänder sig om och nickar samtidigt som en spade träffar honom i bakhuvudet.

Han verkar knappt bry sig och kastar sig tillbaka in i striden. Dom verkar klara sig så vi dunstar.

Till en början verkar hon lite orolig men snart är det ändå bara hon och jag. Jag har aldrig varit bra med brudar men hon känns speciell på nåt sätt som jag inte riktigt kan förklara.

Efter att ha pratat en stund så närmar vi oss varandra, och jag, fortfarande hård som berg, råkar kollidera med henne.

Jag ger henne en puss

Först tänker jag be om ursäkt men innan jag hinner säga nåt frågar hon om bången är kvar. Jag tittar på henne och tar av mig min fedora. Hon ler och jag ger henne en puss på kinden. Hon ger mig en låtsashård blick.

– Vad var det där? Kyss mig på munnen istället! säger hon leende.

Jag lutar mig försiktigt fram och då hugger hon tag i mitt huvud och drar mig intill sig. Våra munnar möts.

Vi grovhånglar i gräset

Hennes läppar är gudomliga och tungan är överallt och lite till. Alla hämningar släpper och vi börjar intensivt smeka varandras kroppar. Grovhånglandes rör vi oss mot skuggan av en buske och vi lägger oss ned i gräset. Skulle nån komma nu vore det inte så bra, men det är inget vi bryr oss om i stundens hetta.

Allt jag nånsin drömt om ligger nu framför mig, bokstavligen. Hennes ena hand rör sig mot min dunderhårda kanon och jag känner mig redo att avfyra. Med den andra handen tar hon själv av sig sin magtröja och knäpper upp knapparna på shortsen. Samtidigt som hon gör det, ligger jag hård som sten och kan knappt röra mig.

Hon är en sann gudinna med bröst lika eleganta som svanar och höfter perfekta som en solnedgång på västkusten. Här ligger hon, framför mig, och nu vågar jag knappt röra henne.

Jag inser efter ett ögonblick vilken idiot jag är och låter mina djuriska lustar ta över. Hawaiiskjortan och de pösiga mjukisbyxorna flyger av. Kalsongerna, som för övrigt var Y-front, sliter jag av mig och kobran står nu rakt upp.

Hon rider mig

Hon greppar tag i den. Men innan hon hinner sätta sig på mig tar jag fram kondomen, som jag burit med mig rätt länge nu, och trär klumpigt på den. Sedan hoppar hon upp på mig och börjar rida i full galopp.

De som går förbi i närhet och råkar höra måste tro att nån är ute och springer med våta flip flops.

Hon stönar högt, ett mansnamn, men jag kan inte urskilja vilket. Jag lutade mig tillbaka och njuter fullständigt av upplevelsen. Och snart börjar jag närma mig bristningsgränsen, stubinen är kortare än nånsin.

Tyst för mig själv börjar jag räkna ned från tre och vid noll vrålar jag och kommer.

– Vem är du, vackra kvinna? frågar jag efter en stund.

– Det spelar ingen roll, svarar hon.

Amin måste nog tyckt det var konstigt att jag kom tillbaka med en gräsfläck på skjortan och rosiga kinder, men som tur är var han för liten för att förstå.

Först idag fick jag reda på vem tjejen var, och tydligen så ska hon ha legat med mig bara för att hämnas på sin ex-pojkvän som varit otrogen. Det bryr jag mig däremot inte om, då det här hittills var mitt bästa (och enda) samlag.

/Autissimo

Mer på UMO

Sexnoveller som podd

Här kan du lyssna på erotiska noveller skrivna av unga.

Sexnoveller att läsa

Här kan du läsa erotiska noveller skrivna av unga.

Till toppen av sidan