Älskar honom men vill ha sex med andra

Hej! Är tjej på 16 år och är i en jobbig situation. Har varit ihop med min kille snart 6 månader och jag älskar honom, han är en av de enda personer jag vågar bete mig hur jag vill med. Vi hade sex rätt så mycket i början av förhållandet, men inte lika mycket nu de senaste två månaderna. Det beror mest på att jag inte har lust och inte lika stark sexuell känsla mot honom, eller vad man säger.

Jag har dock börjat fantisera om att ha sex med andra personer och då kan jag bli hur kåt som helst och börja fantisera ännu mer: Men jag vill inte förlora min kille eller att det ska ta slut mellan oss. Jag vill ha sex men inte med honom. Jag vill inte ha känslomässigt sex utan bara sex för den sköna känslan. Jag har liksom tröttnat på att ha det med honom.

Vet inte hur jag ska göra, är det någon mer som känner igen sig?
/Jobbig situation

Skriv ditt svar

Svar

 • Känner väl igen mig på ett vis, men har inte varit i din situation då en relation till att börja med inte är rätt för mig i nuläget. Men du har ju några alternativ. Men för det första prata med honom om det. Sedan så kan ni ju välja om ni ska ha en öppen relation (för då ska han ju också få ha sex med andra), eller om du vill göra slut för att det är behovet är så stort och han inte vill ha det öppet. Men om det inte är så stort behov så är det väl bara att låta tiden gå. Det fjärde förslaget är att ni kan testa att krydda till erat sex och se om det känns bättre. Det är inget fel med hur du känner, men det betyder inte att det kan gå att genomföra på det önskvärda viset. Gör bara inget bakom hans rygg, och respektera hans känslor kring det hela också.
  /Anonym, Tjej
 • Det där med sex i längre relationer är svårt. Inte lätt att ha det bra hela tiden. Har du provat att prata med honom om hur du känner? Säg kanske inte jag vill ligga med andra direkt då det kan vara ganska sårande och framföra fel budskap... Har du tänkt på vad som får dig att känna så som du känner? Har något ändrats i er relation? Kan det vara att "det nya spännande" försvunnit från honom i dina ögon nu när ni varit ihop ett tag? Förstår att du vill ha sex för att det är skönt, det är många som vill det :D men tror av egen erfarenhet att det bästa sexet (där man kan prova mycket olika saker och vågar göra det man annars fantiserar om) uppnås med en partner som man har en längre relation med. Om du verkligen vill vara kvar med din kille så skulle jag rekommendera att prata om detta lite lätt iaf till en början för att se om ni kanske kan utveckla ert sex vilket hade kunnat leda till att du " får tillbaka" dragningen du hade till honom tidigare rent sexuellt. Annars är nog sista alternativet, vilket är ganska risky och kan gå dåligt då din kille kan ta illa upp. Helt enkelt att säga att du hade velat ha sex med andra, vissa har sådana relationer och vissa killar uppskattar till och med det. Även om det inte är så troligt att han går med på det är det ju ett sissta försök innan man kanske får överväga att göra slut... Om du är nyfiken på hur vissa sådana relationer ser ut där tjejen har sex med massa killar där pojkvännen inte är inblandad tror jag det heter "cuckolding", kanske är värt en googling. Lucka till! Hoppas det löser sig och att ni kan vara lyckliga tillsammans:)
  / :)
 • Jag tror det är bäst att prata om det med honom. Som tidigare sagt så kan du/ni först prova nya saker, leksaker, BDSM osv, sen om det inte fungerar kan du berätta att du vill ha sex med andra, men att det inte är känslomässigt för det är honom du älskar. Sista alternativet, om det känns väldigt viktigt för dig, är ju att göra slut.
  /M
 • 6 månader är inte så lång tid, frågan är ju om du älskar honom eller om det snarare har blivit ett vänskapsförhållande. Det är aldrig bra att ha ett förhållande bara för att "ha ett", det är inte snällt mot killen och ger inte dig något. Eller känns gräset bara grönare på andra sidan för att du inte kan få det ? Så tycker att du ska fundera över varför du känner så. För det låter ju inte som att du är lycklig med det du har just nu iaf
  /tjej
 • Gör slut med honom först isåfall.
  /Mvh
Till toppen av sidan