Vi låg, nu ignorerar han mig. Vad ska jag göra?

Hej! Jag och en kille som går på min skola har skrivit på snapchat under några månader. Vi har skickat nakenbilder och pratat om att vi ska ses länge för att just ligga då. Det har aldrig blivit av men igår kväll träffades vi hemma hos honom och låg. Ingen av oss kom fast att vi höll på ett bra tag. Nu när jag tänker efter gjorde han det mesta jobbet, det funkade inte när jag försökte sätta mig på honom av någon anledning. Jag sög iallafall av honom, och vi försökte med olika ställningar i en hel timme men inget funkade. Vi gav upp och satte på oss kläderna och satt och pratade en stund innan jag gick hem.

Jag vill tillägga att detta var första gången jag hade sex, men jag vet inte om det var hans första gång. Nu till det jobbiga, han har ignorerat mina snaps två kvällar nu och det är inte likt honom. Vi brukar liksom ha kontakt varje kväll, behöver inte vara nakenbilder utan vi skriver bara lite.

Jag har börjat tveka på mig själv och ifall jag gjort något fel. Jag känner mig typ smutsig på ett sätt samtidigt som jag är irriterad och halvt ångrar det vi gjorde. Vad tycker ni att jag ska göra? Jag hade liksom tänkt att vi skulle fortsätta träffas osv även fast det inte blev jättebra nu första gången.
/Osäker och ledsen 15årig tjej

Skriv ditt svar

Svar

 • Hej, jag tycker du ska prata med honom i skolan, eller se ifall hans kompisar pratar med honom om det, på så sätt kan du få information... jag säger inte att detta kommer fungera 100% sannolikhet, men det är värt ett försök.
  / ;)
 • Hej jag tycker det var dumt men skriv ett sms om hur du känner och sedan ignorera honnom
  /Elin 16 år
 • Hej! Det kan vara så att han också känner sig osäker och vill fundera kring det eller så var det bara att ha sex en gång som han var ute efter. Känn dig inte smutsig, saker går inte alltid som man vill dem, speciellt inte första gången man gör det. Mitt tips till dig är att skaka av dig det och gå vidare. Det var inte någons fel, utan ibland blir saker lite snett. Jag har själv varit i en sådan situation när jag tvekar kring det efteråt och ångrar mig lite, men gjort är gjort. Och vissa klickar man bara helt enkelt inte med.
  /Anonym tjej, 17 år
 • Jag förstår din oro! Du ska veta att du inte har gjort något fel. Det är vanligt och helt normalt att sexet inte blir sådär jättebra första gången, då du är oerfaren. För att ha bra sex måste ni nog vara bekväma med varandra, och lära känna varandras kroppar. Att det inte blev helt perfekt första gången med varandra är naturligt. Det krävs övning (hoppas du fattar) Att han ignorerade dig efteråt är dålig stil, och får mig att undra om han kanske är en ”fuckboy” bara ute efter sex. Annars kanske han också funderar mycket över ert sex och även han är osäker. Skriv och berätta hur du känner, det är det bästa du kan göra, och om han ändå inte svarar så är han ingenting att ha. Du förtjänar det bästa! Kram.
  /Tjej
 • Hej fina du! Precis samma sak har hänt mig flera gånger innan jag tog reda på hur jag skulle göra och sen dess har det aldrig mer hänt. Först vill jag börja med och säga att det inte är något fel med dig som person du är jätte fin och värd det bästa. Det du ska tänka på är att inte ge 100 procent av dig direkt, öppna inte upp dig för snabbt och va inte för lätt, för när han märker att han får allt han vill ha på en gång så kommer han tröttna till slut, och så verkar vi människor funka. Så nu är mitt tips till dig att inte höra av dig tills hen hör av sig, det kan låta konstigt men ge det ett försök, skriv eller ring inte till hen utan låt hen höra av sig till dig.
  /Sandra
 • Hej! Jag har läst dom andra tipsen och jag kan inte allt annat än att hålla med. Du har verkligen inte gjort fel i det här över huvudtaget. Kan verkligen känna din oro i det hela, speciellt om ni nu går i samma skola kan många känslor dyka upp. Men var inte orolig.

  Det jag tror är att han skäms ganska så mycket. Att inte komma är en jättejobbig grej för killar och kan göra att man tänker på det hela tiden. Dock är det normalt och gör ingenting. Det du ska göra just nu är att tänka på annat och skita i honom ett litet tag. Eller så pratar du med honom IRL för att kolla lite om han vill fortsätta ses osv. Annars ska du inte bry dig så mycket.
  /Gymnasie tjej
Till toppen av sidan