Panik - lämna sidan!

Rädd för att föräldrarna ska döma min kille, hjälp!

Jag har börjat lära känna en kille, han gillar mig och jag gillar honom. Vi har kyssts och så men det finns ett problem. Han är inte svensk och är mörkhyad. Jag tycker det inte spelar någon roll men mina föräldrar gör det.

En i släkten var tillsammans med en utländsk kille och det slutade i kaos så nu kommer min familj säkert tro det om honom också för de drar alla över en kant lixom. Men det är ju inte så att vi ska ha barn och grejer som dom hade, vi är bara 14 och 15 lixom.

Vill prata med dem om det för de vill väl att jag ska vara lycklig och älska vem jag vill hoppas jag. Vad ska jag göra och ska jag prata med dem om det? Vad ska jag säga isåfall??

/14 årig tjej

Svar:

  • Jag tycker du ska prata med dem, och sen kanske bjuda hem honom på middag? Kanske skulle de känna sig tryggare om ni fick umgås allihop så de verkligen kunde lära känna honom och inte stereotypen :) Lycka till!
    /Tjej 15
  • Jag tycker att du ska berätta för dina föreldrar om honom. Berätta hur du känner och så kommer dom förstå. Förhoppningsvis❤️
    /Tjej 14
  • Hej!, jag tycker att du ska gå till dina föräldrar be dem sitta ner och vara tysta tills du pratat färdigt. Sen så tycker jag att du ska säga att du verkligen gillar denna killen och att alla människor är inte lika. Föreslå att ni bjuder hem han på middag så dina föräldrar få träffa den sida av honom som du ser😊.
    /14årig tjej
Till toppen av sidan