Jag får mycket hat för att min bästis är kille

Hej!

Min bästa vän är kille. Jag har fått mycket "hat" för det och till och med blivit kallad för hora, vad ska jag göra?

Tack i förväg!

/Tjej 14

Svar

 • Tjejer ska kunna vara vän med killar. Försök ignorera det och skit i vad de säger!
  /tjej, 16

 • Wtf, vad är det för konstiga personer som ger hat för att man är bästis med en kille. Stå på dig, visa att du har rätt!!! Det viktigaste är heller inte vad andra tror utan bara att du vet sanningen. Om de kallar dig hora igen, stå på dig. Ingen ska kalla dig hora, va kaxig och säg ifrån! Jag vet att du kan, jag vet att du vågar!
  Lycka till.
  / tjej 15

 • Inget konstigt att va kompis med en kille. Killar är också människor. Det spelar ingen roll vilket kön man är eller har. Bry dig inte om deras hat. Säg ifrån om det behövs men du ska helst försöka ignorera. Du är ingen hora. Lyssna inte på dem! Om han är en jättebra bästa vän till dig, det är ju jättebra att du har en bästa vän! Lyssna inte på dem. 
  /Enmänniskamedförståelse

 • Samma sak gäller väl på andra hållet med. Jag är kille och hade i grundskolan mest och bäst tjejkompisar. Lite sneda blickar och homofobiska påhopp fick man allt stå ut med. Det bästa tipset jag kan ge är att försöka inte bry dig om vad andra säger. Du gör det du gör för att du tycker om det och mår bra av det, eller hur? Det gäller även personerna som du är med. Mår du bra med en viss människa, ska dennes kön inte spela någon roll varken för dig eller för andra. Det är lätt att snöa in sig på allt hat man får, men försök tänka på det roliga ni gör tillsammans och på alla de andra vännerna som inte har något emot att din bästa vän är en kille, så ska du se att de negativa sakerna du får höra snart är helt obetydliga!
  /Anonym

 • Ja strunta i vad de säger! Du får vara vän med vem du vill, det finns ingen som kan berätta för dig vem som är 'rätt' eller 'fel' att umgås med.
  /Anonym
Till toppen av sidan