Panik - lämna sidan!

Hur slutar jag i innebandyn utan att anses som förrädare?

Hej! Jag vill sluta i innebandy för att jag har tröttnat men mina föräldrar, mina tränare och mina kompisar tycker att jag är en del av laget och att jag typ kommer bli en förädare. Vad ska jag göra?

/Anonym

Svar:

 • Hej! Jag tycker att du ska sluta på innebandy ändå om det är det du vill, ingen ska få tvinga dig att hålla på med något som du själv inte vill. Om någon kallar dig förrädare tycker jag att du ska prata med den personen och säga som det är, att du har tröttnat och helt enkelt inte vill spela mer. Det måste alla andra acceptera. Lycka till!
  /Anonym tjej
 • Jag tycker att du borde gå till dina föräldrar, och säga att du börjat tröttna på det. Och förhoppningsvis har dem förståelse och säger inte emot. Sen så är det bara att säga som det är till dem andra i laget efteråt. Om dem skulle kalla dig förrädare så är dem inte värda den uppmärksamheten, för en äkta vän stöttar en i alla val ( men det finns dock undantag beroende på situation ). Du kan nog känna dig trygg med att prata med tränaren, men om du absolut inte vill prata med han så är det bara att prata med dina föräldrar.
  /Sofia T
 • Säg bara som det är men berätta också att du är rädd att ses som förädare för dina vänner i innebandyn och dina föräldrar. Du ska inte behöva fortsätta med något som du tröttnat på bara på grund av att alla andra vill det.
  /introverta.me
 • Hej Jag vet själv hur det är. Dom som tycker att du är en förrädare är inga riktiga vänner och dina föreldrar bestämmer inte om du ska gå kvar eller sluta för du bestämmer helt och hållet själv om du vill gå kvar eller sluta. Ett tips gå till dina föreldrar och berätta hur du känner om att sluta på innebandyn jag har själv gått på innebandy och jag hoppade av pga att det blev för hård träning och att det krockade med min dans hoppas detta hjälper dig lycka till
  /Matilda
Till toppen av sidan