Panik - lämna sidan!

De vill bara ha nudes, hjälp!

Hej! Jag är en tjej som har blivit utsatt av killar som vill att jag ska skicka nakenbilder på mig och om jag säger nej eller inte gör det så tar dom bort mig på snap! Jag ville bara bli bättre kompisar med dom men dom vill bara att jag ska skicka bilder på min kropp. Jag vet inte vad jag ska göra! Någon som kan hjälpa mig?
/Anonym tjej på 14 år 

Svar:

 • Jag har varit i precis samma sits, och det är fan inte kul. Men tänk såhär - om dom bara vill prata med dig om de får nudes i utbyte är dom ändå inte några att ha. Jag säger skaffa bättre killkompisar eller vad du nu letar efter, för det finns många bättre I promise.
  /Anonym tjej
 • Killar som beter sig såhär är ingen man borde sträva efter att bli vän med! Du förtjänar så mycket bättre, och det finns andra killar där ute som kommer bli mycket bättre kompisar till dig. Killar som inte pressar dig på bilder och som istället är riktiga vänner :) Skicka aldrig några bilder, man vet aldrig vart de hamnar!
  /-
 • Blocka dom och anmäl kontot.
  /M
 • Om dom bara vill ha nudes tycker jag inte du ska bli vän med dem. Verkar som dåliga människor och om du fortsätter prata med dem så kommer de fortsätta försöka få dig skicka nudes. Jag vet för samma sak har hänt mig, han fortsatte pressa mig att skicka nudes och hotade mig om jag inte ville. Sluta innan det blir för sent, blocka dem.
  /14 tjej
 • Du vill vara bättre kompis med dom? Jag tycker att du inte Såna som dom förtjänar inte dig! Som bara bryr sig om nakenbilder, usch på dom! Det bästa du kan göra är att INTE skicka nakenbilder till dom! Dom kan spara och göra saker med dom bilderna till exempel att sprida dom till andra. Det bästa du kan göra är att ta bort dom först! Hoppas allt blir bättre<3
  /E
 • Låt dem ta bort dig på snap. Och skicka inga nakenbilder för du vet inte vad dem gör med dem sen, kanske skickar runt dem till andra killar.
  /Tjej på 15 år
Till toppen av sidan