Panik - lämna sidan!

Är det fel att skicka en dickpic?

Är det fel att skicka en dickpic?..

/Anton'

Svar:

 • Om personen du skickat till exempel bett om det och ni båda är med på det/ in the mode så tycker inte jag att det är fel. Tycker dock det är taskigt att skicka till någon som inte bett om det eller inte visar sig intresserad. Alltså nej. Endast dom gånger BÅDA personerna är fine med det tycker jag det är okej
  /15 årig tjej
 • Ja, det är äckligt tycker jag. Även om jag hade varit ihop med personen hade jag aldrig velat få en sån bild ändå. Men om man frågar först och andra personen vill är det väl okej antar jag
  /18årig tjej
 • Om personen som du skickar till inte är med på det så JAAAAA
  /Ekorren
 • Jag tycker inte att det är ok att göra det utan anledning eller om personen inte har bett om det, men om personen har bett om det och kanske vill ha en bild så kan du göra det om du vill. Jag är en tjej som inte skulle vilja får en sån bild, och skulle må dåligt av att få det. Tänk efter innan du skickar det, tänk hur personen skulle må av att få se en bild på någons privata kroppsdelar.
  /tjej 13 år! :)
 • Så länge bägge paterna vill så är det okej tycker jag.
  / En tjej
 • Om du ska skicka dickpic till någon, så bör du fråga den personen innan du skickar något. ”Är de okej om jag skickar dickpics till dig?” Sedan beror allt på vad personen svarar. Ett nej är alltid ett nej. Tjata inte på personen om den sagt nej. Får du ett ja, så är det okej att du skickar.
  /bellz
 • Ja, om personen du vill skicka till inte bett om det är det fel att skicka någon sorts nakenbild.
  /Annonyn
 • Ja/nej. Om personen inte vill ha någon så är det förbjudet. Men annars är det fritt fram om personen vill!
  /Annika
 • Jag tycker att det är fel om man skickar utan att fråga. Om personen svarar nej och du gör det ändå anser jag att det är sexuell trakasseri. Pressa aldrig någon att skicka bilder även fast dem har ”lovat” det.
  / :)
 • Asså det beror på, har hen frågat efter en så är det väll okej, men har hen inte frågat är det sexuella trakasserier 
  /En anonym liten råtta
 • Hej! Jag tycker att det inte är fel om du frågar ”hon” om hon vill ha dp av dig, om hon svarar nej skicka inte!! Aldrig kul att få dp om man inte vill. Själv har ja fått det och gillar det inte alls om jag inte frågat om det.
  //Tjej på 13 år
 • Det beror på. Om du skickar den out of the blue kommer jag inte uppskatta att få en dickpic. Men om man ändå ha snackat om sex osv så ja varför inte. Men om man skickar det utan att den andra frågar kan man inte kräva att få något tillbaka skulle jag säga. Detsamma gäller att börja prata om sin penis. Om du gör det mitt i en konversation om musik och dessutom inte släpper ämnet är det med stor sannolikhet att jag kommer blocka dig. Vet inte om jag svarade på frågan. Men beror på person och situation.
  /Ebba
 • Ja och nej. Skicka inte en sexuell bild till någon som inte har bett om det innan. Allt handlar om samtycke. Däremot om man är i ett förhållande och är mycket kära i varandra och båda tycker om att skicka lättklädda bilder till varandra för att bli upphetsade, så ser jag inget fel i det! Skicka det bara inte till någon som inte har bett om en. :)
  /Någon som har erfarenhet
 • Om du inte har personens tillåtelse så är det fel
  /Anonym
 • Det är inte fel om den du ska skicka bilden till vill ha en bild, och att du känner dig bekväm med att skicka en dickpic, så är det okej. Men själv måste du lita på personen för att jag antar att du inte vill att personen ska ta en skärmdump. Men om personen tar en skärmdump så kan du inte skylla på den personen för att det är du som skickat den. Du kan också bli anmäld av att du har skickat en dickpic. Själv tycker jag att det är ganska avtändande att få en dickpic men alla har olika åsikter. Nu har du fått reda på vad jag tycker hoppas du fick hjälp av dem också.
  /Tjej på 13år
 • Det beror på tycker jag, är personen som du skickar den till med på, så nej då tycker jag inte det är nåt fel. Däremot är personen inte med på det, så är det väldigt fel. Tänk däremot på att man alltid kan screena bilder och sedan visa upp dem, skicka dem och så vidare. Va därför försiktig när det kommer till detta.
  /Anonym
 • Beror helt på! Om båda är med på det, dvs både sändaren och mottagaren vill så tycker jag att det är okej. Ett tips i så fall är att man båda litar på varandra så att ingen screenar och så att båda är med på vad som händer. Ett annat tips är att aldrig visa sitt ansikte i en sådan bild :)
  / Elias :)
 • Om personen du skickar till vill ha det och är förberedd på det så är det helt OK. Men om personen inte vill ha det eller bilden kommer utan föraning är det inte OK.
  /Katten
 • Klart det är! Men det är ok BARA om du har frågat hen om lov först :)
  / Tjej 14
 • Dickpics är endast okej o skicka då kvinnan (eller killen, vad vet jag) ber om en eller skickar en nakenbild tillbaka. Om det är någon som du av någon anledning vill skicka en dickpick till så kan du prata med den ett tag och sedan fråga om personen vill ha. Men tänk till två gånger, då du måste va säker på att du kan lita på personen du skickar till, annars kan din snopp vara överallt på nätet
  /Trust me
Till toppen av sidan