Vågar inte gå in i friviktsrummet på gymmet!

Jag gymmar ungefär 4ggr i veckan och kör hårt men känner aldrig riktigt att jag vågar vara inne i friviktsrummet när det är folk där. Känns som att så fort man börjar göra något så kollar alla, vilket gör mig obekväm. Jag vet att alla är där för att köra sitt eget race men är man inte den där stora och biffiga killen så kollar alla på en och typ hånar en.

Rummet är inte så stort så när det är mycket folk så kan det bli rätt tajt med utrymme. Undviker helst att vara där men känner ändå att jag behöver för att få fram de resultat jag strävar efter Detta kan inte bara vara jag som tycker så?
/Krigaren123123123

Skriv ditt svar

Svar:

  • Jag gymmar också 4ggr i veckan men vågar inte heller gå in i friviktsrummet på mitt gym. Men har bestämt mig att jag ska gå in i rummet nästa gång för om man tänker på hur självcentrerade alla människor är och hur lite man själv bryr sig om vad andra på gymmet gör så är det inte så farligt. Och om vissa personer skulle tycka att ens träningsteknik mer frivikter är konstig ja tråkigt för dem då:)
    /Anonym tjej
  • Alltså alla måste ju börja någongång om man vill bli stark. Alla som är i rummet har nog också varit nybörjare någon gång i livet. Så fattar inte varför de skulle håna någon annan, bara för att personen inte är lika biffig som de själva. Jag tycker att du kan gå in i rummet med kanske ett storasyskon eller kompis första gången eller en pt så att du vet hur du ska träna
    /Göteborgskillen
Till toppen av sidan