Tråkigt och ensamt i sommar

Hej, jag är 17 år och känner stress och ångest över sommarlovet. På grund av att gymnasieskolorna stängde har de sista två månaderna i mitt liv bestått av att sitta hemma vilket har fått mig att känna mig väldigt ensam och uttråkad. Alla mina planer för sommarlovet har blivit inställda och just nu känns allt meningslöst. Jag bor en bit ut på landet så för att träffa kompisar måste jag resa ca 50 minuter, och det finns ingenting att göra i mitt närområde. Tack och lov har jag fått sommarjobb och ska jobba 5 veckor i sommar, men vad ska jag göra för att det inte ska kännas så tråkigt och ensamt tills dess? Jag känner mig omotiverad till allt och vill inte att mitt sommarlov ska vara som det är nu. Vad kan jag göra?
/Tjej 17

Skriv ditt svar

Svar: 

  • Oj känner typ samma, men har inte lyckats få sommarjobb. Bor även jag på landet och vänner kan ej ses. Känns som jag inte kan göra någonting helt ärligt. Blir stressad av att se vad andra gör som jag inte kan osv. Men du mitt bästa är läs böcker, lyssna på en podcast, träna. Men även om det är långt till saker att göra försök ta dig dit ändå. Ta en heldag vid något ställe där du kan bada och träna på dina simkunskaper. Leta efter nya vänner i ett annat land som du kan skriva och prata med.
    /tack
  • Hej! Jag fattar hur det känns! Du skulle kunna börja med nya hobbys, typ som att fotografera eller börja måla tavlor! <3
    /Tjej med många hobby's
Till toppen av sidan