Panik - lämna sidan!

Hur slutar jag flörta med andra?

För två månader sen blev jag ihop med en kille (första förhållandet). Ibland vet jag inte hur man ska bete sig. Jag har strulat med ca 4 killar under denna perioden för att jag var på klubb och ganska full. Efteråt mådde jag otroligt dåligt. Jag har sedan mer än en månad tillbaka bestämt att jag inte får klubba längre eller bli onykter då jag är rädd för vad jag kan göra.

Har någon något tips? Varför slutar det alltid med att jag flörtar eller börjar hålla på med en kille när jag är onykter? Jag gillar honom verkligen och vill att denna relation ska fortsätta, så varför gör jag såhär? Jag är förvirrad och besviken på mig själv och vet inte vad jag ska göra eller tänka. Uppskattar all hjälp och tips jag kan få

/A - 18 år

Svar

  • Om du inte kan behärska dig när du konsumerar större mängder alkohol så kanske du ska vara lite extra försiktig med det. Du kanske inte helt och hållet behöver ta bort alkohol ifrån din radar men kanske istället börja konsumera det mera ansvarsfullt och vuxet. Du kanske heller inte är redo för ett förhållande om det blir såhär omedvetet medan du är full. Ta lite tid och reflektera över vad du vill och hur du vill gå till väga för det är bara du som har svaren på dina frågor.
    /Oscar & Robin
  • Hade avstått från att dricka så pass mycket så du blir full, du vet själv dina gränser och om du verkligen gillar killen så hade jag varit så mycket som möjligt med honom (inte så du tappar vänner). 
    /anonym
Till toppen av sidan