Panik - lämna sidan!

Varför kommer jag inte när vi har sex?

Jag är en tjej på 15 år, jag och min kille har haft samlag och smeksex. Men grejen är den att jag "kommer" inte. Först när han pullade mig tänkte jag bara att han kanske var dålig men sen börjar jag bli lite orolig när jag inte kommer via samlag häller, han kommer varje gång. Är det nåt fel på mig eller vad kan jag göra? Har ni några tips?
/Anonym tjej 15 år

Svar:

 • Utifrån det jag hört är det inte ovanligt att kvinnor har svårt att nå orgasm, speciellt vid slidsamlag. Om du börjar fundera och stressa över det kommer du dessutom bli spänd och har svårare att vara där i stunden och njuta och då blir det ännu svårare. Du kan prova visa din kille vad du gillar att göra när du onanerar, eller prova med sexleksaker eller bara nya saker, som positioner, i allmänhet. Sex behöver inte heller sluta i orgasm och om ni slutar när han får orgasm så kan det vara så att det inte är tillräckligt länge, tillräckligt med stimulans, för dig. Ta det lugnt och försök njuta och ha det trevligt. Om du får orgasm så får du det. Du kan också fråga om ni inte kan fortsätta lite längre.
  /23
 • Från egen erfarenhet så vet jag att vissa tjejer har lättare att komma under sex än andra. För vissa tjejer jag legat med har det räckt med "in och ut" samlag, medan andra har behövt extra stimulans för att få orgasm. Det kan vara så att du behöver extra stimulans under sex, t.ex. att du eller din kille stimulerar din klitoris. Det viktigaste är att du lär känna din egen kropp så du själv vet hur du lättast får orgasm. Då kan du förklara för din kille vad han behöver göra för att du ska komma när ni har sex.
  /Liam, 15 år
 • Mitt tips är att stimulera din klitoris medan ni har sex, det kan göra så att du får orgasm snabbare... Se även till så att du är upphetsad så det inte gör ont! Sex behöver inte vara orgasm utan en skön känsla i kroppen, och det viktigaste är att du är trygg i ditt sällskap (med din kille). Du kan även onanera lite när du är själv så du kan känna vad DU tycker är skönt så kan du säga det till din kille nästa gång ni ska ligga! (-: Lycka till!
  /Anonym
 • klitoris är lösningen. Jag pratar utav min egen erfarenhet. 
  /Bella
 • Jag tror det är få som kommer vid endast inre stimulans, alltså penis i snippa, så det är inget att vara orolig för. Mitt råd är att stimulera klitoris samtidigt som man har sex, så att man får njutning på insidan och utsidan samtidigt, då kan det vara lättare att komma. Ifall din pojkvän kommer snabbt så kan det vara att du inte hinner bli tillräckligt upphetsad för att få en orgasm och kanske behöver hålla på lite längre. Testa dig fram och försök att inte stressa upp dig över det så kommer det tillslut hända! :)
  /Louise
 • Hej! Det är absolut inga fel på dig, prova dig fram själv någon gång för att se efter vad du gillar och vad du kommer utav så kan du visa honom efteråt.
  /J
 • Visa honom när du onanerar så kanske han fattar hinten
  /kevin69 diarré
Till toppen av sidan