Panik - lämna sidan!

Vad ska man prata om när man haft sex eller hånglat?

Jag undrar några saker. Vad ska man prata om när man har haft sex? Vad ska man prata om när man har hånglat/kyssts/pussats? Vad ska man prata om när man är ihop med någon? Vad brukar ni prata om?

/Justice

Svar:

 • Prata bara normalt, allt löser sig då! Om det är stelt kan man testa att fråga någonting som "ska vi hitta på någonting?".
  /Fortnite slayer
 • Lär känna varandra när nu gör det kommer samtale bara flyta på
  /M
 • Hej! Jag kanske låter som om jag vore den värsta moraltanten, men man kan ju börja med att säga något i stil som "hoppsan" eller så. Det är väldigt troligt att det kommer att bli stelt mellan dig och din/a partner/s och då kan ju fråga vad de andra känner typ om hen tyckte om det eller ej. Sen kan säga ju du också berätta vad du tyckte. Sedan kan ni ju försöka aat hitta på något eller så kan du bara säga något i stil med "jag måste gå hem" om det blir alltfört stelt. Hoppas att detta hjälpte : )
  /erfaren lesbisk tjej som har även haft sex sex med killar förut ; )
 • Har själv när jag haft sex, kyssts, pussats, hånglat legat kvar i sängen ovanpå personen o typ pratat vad som var bra o vad vi hade kunnat göra bättre nästa gång vi har sex, vi har helt enkelt varit öppna o sagt vad vi tyckte om själva sexet, de kan vara pinsamt men de är en bra sak att göra för att få lära känna sin partner bättre, annars så brukar det lösa sig när man väl varit intim med någon, man börjar prata om nått o då börjar troligen den andra prata om samma grej😊det är utifrån mig själv, hoppas de hjälpte
  /Tindra
 • När jag är hos min kille kan vi prata om allt möjligt, från saker vi gjort i livet, vad vi tycker om filmen/serien vi ser/sett!! Annars om man vill prata om sexet man haft så kan man ju säga vad man gillade å inte gillade. Själv tycker jag bästa stunderna är å snacka om random saker medans man myser.
  /JustaGuy
Till toppen av sidan