Vad gör jag om han ber om nudes?

Jag vill inte skicka nudes, men killen jag gillar och skriver med har gjort det tidigare med tjejer har jag hört! Jag är rädd att om jag går in i ett förhållande med han om ett tag så kommer han vilja skicka nudes, men jag är rädd för att de ska spridas :/

Vad ska man säga om man ej vill skicka men han vill att jag ska??

/Tjej 14 år

Svar:

 • Det kan vara väldigt stressande att ha någon som frågar flera gånger efter nudes när man inte vill. Det är helt enkelt bara att förklara för han att du inte vill och att han måste respektera det. Om han vill se dig så får det bli face 2 face om du nu vill det någon gång. Gör ALDRIG något du inte vill pga någon annan
  /tjej
 • Stå på dig. Vill du inte skicka nudes så ska du absolut inte göra det. Det finns jättemånga människor som av olika anledningar inte vill och det får man respektera, han likaså. Om han börjar be om nudes och du känner att du inte vill skicka det till honom så ska du absolut inte göra det!
  Jag tror inte att du kommer må bra av att göra något du inte vill. Han ska inte behöva en anledning till varför heller, utan vill man inte så vill man inte. Annars om du bara vill slippa hans tjat (om han börjar tjata, det vill säga), säg ''jag känner mig inte bekväm med det.''.
  Fortsätter han att vara på dig om det så är han verkligen inte rätt person för dig, eller någon annan människa heller för den delen, för då kan han inte respektera gränser. Du ska verkligen ALDRIG göra något du känner dig obekväm med eller inte vill göra för att göra någon annan nöjd! Ha det gott och ta hand om dig.
  /Alex, 20
 • Säg nej att du inte vill skicka eller så ignorera han.
  /L a
 • Du säger som det är: Du kommer inte skicka nudes för att du vill inte att de ska spridas. Gör inget du inte är bekväm med. Även om han tjatar. Han ska kunna respektera ditt svar.
  /E
 • Hej! Om du inte vill skicka nudes ska du avstå oavsett vad han säger. Du har rätt till din egen kropp och bestämmer över den till 100%. Det spelar ingen roll om tjejer tidigare skickat till honom, det är hennes val och beslut och det ska INTE påverka vad du vill göra! (Om killen börjar pusha dig till att skicka så kanske han inte är helt rätt för dig) Stå på dig och gör det som du vill göra! Det är din kropp och ditt beslut! Önskar dig all lycka, you go girl!
  /Lilla jag
Till toppen av sidan