Tänker på min kompis när jag onanerar, hjälp!

Såå jag började sjuan för inte så länge sedan och började onanera för kanske en månad sen. Men nu i sjuan när det blev nya människor och ny skola så kom jag med i ett gäng där det finns en rätt så snygg och söt kille.

De sista två dagarna så vet jag inte vad som hände för jag fick lust att göra det och sen när jag låg där på min säng så började jag helt plötsligt tänka på honom och att jag gör det med ...

Men det betyder väl inte att jag typ e kär i honom väl eller har Crush på honom? Vill liksom ha han bland mina vänner kategorin! Finns det något sätt att få bort personer från tankarna när jag onanerar och är 13 år för tidigt?
/En undrande gurka

Svar:

  • Vad som händer i ditt huvud är helt upp till dig att bestämma. Om du njuter av att tänka detta så finns det ingen direkt anledning till att sluta. Se bara till att du inte gör eller säger mer en vad du kan stå för till denna kille.
    /Qwerty
  • Helt normalt bror
    /gurkan i fråga
  • Det är nog inte så konstigt att du råkar tänka på honom när du onanerar. Det är nog bara tvångstankar och det är ganska vanligt att man har såna. Du kanske kan försöka tvinga dig själv tänka på någon annan, typ en kändis eller fiktiv karaktär genom att kolla på bilder eller titta på någon film? Att börja onanera när man är 13 är inte heller konstigt. Själv började jag onanera lite tidigare än så. Kort och gott så behöver du inte oroa dig över att vara onormal. Låter inte som det är något skumt med dig. Hoppas mitt svar hjälpte lite! :)
    /Lizzy
Till toppen av sidan