Tänker för mycket på sex!

Snälla ge mig tips. Jag tänker för mycket på sex, är bara 13 så jag tycker det känns väldigt konstigt att jag redan läst här på umo om det osv.

Jag kan även bli typ ”kåt” när jag läser sexnovellerna osv. Är det någon som är i samma situation som jag? Jag kan typ inte sluta heller.

/ Tjej 13 år

Svar

 • Jag har varit i samma situation som du, och då skämdes jag så oerhört. Men att tänka på sex är helt normalt. Det ända tips jag kan ge dig är att försök att inte övertänka allt. Det viktigaste är att du aldrig känner skam för din sexlust. Det är helt normalt. Det är inget fel med dig. Du är en fri tjej som får tänka och vilja vad du vill. Skäms inte utan var stolt.
  / tjej16år
 • Låter precis som jag när jag var runt 13 år, tror det startade redan när jag var 12. Men det är inget att oroa sig över. Att tänka på sex är helt normalt, likaså att bli kåt av sexnoveller och sånt. För min del har det inte heller avtagit så mycket för är fortfarande ganska kåt av mig. Huvudsaken är i alla fall att det inte är helt ovanligt att vara sådär i din ålder. Trots allt är det ungefär då som folk brukar utforska sina kroppar och lära sig mer om sin sexualitet.
  /Tjej 17 år
 • Är i samma situation, jag blir själv kåt av vissa sexnoveller (observera att jag är kille och nej jag gör inte den äckliga grejen), jag hatar att jag redan börjar tänka på sex.
  / En kille som förstår dig
 • Hej! Är 13 år o tjej, o ahha har samma problem. Du är inte ensam iaf! :)
  /anonym 13 åring
Till toppen av sidan