Panik - lämna sidan!
Svara varandra

Ska jag berätta om tidigare sex och relationer?

Hjälp jag vet inte vad jag ska göra! Jag hade varit singel ett bra tag och blev då kk med en killkompis. Där fanns aldrig några känslor inblandade utan vi bara gjorde det för att det varit kul.

Nu har jag träffat en kille och håller kanske på att bli kär. Borde jag berätta för honom om att jag har legat med min killkompis? Eftersom vi fortfarande är kompisar. Eller har killen jag dejtar inte med det att göra? Gör jag fel om jag inte berättar för honom? Vad tycker ni?
/Hejhopp

Skriv ditt svar

Svar:

 • ja bra om man får lite info
  /singel
 • Det kanske är bra att berätta så att han inte misstänker något. Men betona att det aldrig fanns några känslor mellan er.
  /Bästitest
 • Du behöver inte berätta det för honom men du ska inte fortsätta att ha samlag med din killkompis
  /Stina
 • Om ni ska umgås samtidigt kan det vara bra att säga, annars behöver du inte berätta.
  /Tjej 17
 • Jag tycker inte att du ska berätta för honom för han kan bli svartsjuk på din killkompis elller inte tycka lika mycket om dig men det är ditt eget val.
  /Skilled på segs
 • Jag tycker att du borde säga för om han får reda på det senare kan han bli argare.
  /anonym
 • Det är upp till dig tycker jag om du vill berätta eller inte. Vill du fortfarande vara vän med killkompisen tycker jag du ska berätta men om du inte vill berätta tycker jag att du ska bryta kontakten med kk.
  /anonym
 • NEJ.
  /Din mamma
 • Tänker mig att så länge du inte fortsätter med din killkompis så är det ju inge behov att berätta. Alla har ju rätt till privatliv.
  /17
 • Säg till den killen som är din kk att du inte vill knulla han längre att bara gå vidare och bli ihop med den du gillar.
  /Gummisnopp
 • Berätta inte och du behöver inte känna att du gör fel. Ni har legat. Men ni gör väl inte det längre.
  /#girl power
 • Hej! Det viktigaste tycker jag är att du slutar ha sex med din kk när du märker att du håller på att falla för någon annan och vill försöka komma närmare den personen. Det hade jag tyckt varit schyst. :) Sen om du ska berätta för den här nya killen att du tidigare har haft sex med en av dina killkompisar som du nu fortfarande umgås med som vän tycker jag inte han har med att göra.

  Kommer det på tal mellan er vem ni haft sex med tidigare är det okej att säga att man inte vill berätta om du tycker att det är jobbigt eller tror att det kommer bli dålig stämning i gruppen eller så väljer du att berätta. Det är inget som är mer rätt eller fel. Till sist vill jag bara säga att om ni kommer så långt att ni blir tillsammans eller närma er det så tror jag på öppenhet och ärlighet.

  Och att ni då borde kunna prata om allting med varandra utan att det ska bli en så stor sak. Så nej, mitt tips just nu är att vänta och se vad det här nya leder till. Lycka till! :)
  /Sisterfromanothermister
 • Nej.
  /haj
 • Säg som det är. Det är alltid bäst så.
  /Isac 14
 • Hej!! 👋 Jag förstår ditt problem ... Om jag hade varit i samma situation hade jag nog avvaktat med att berätta lite, ifall att det inte skulle bli något, så kanske du inte vill att han ska veta om det. Men det bestämmer du själv!! 👍✨ 🌟 Lycka till!! 💖
  /Tjej
 • Nejjj.
  /Sumeya
 • Jag tycker att du ska berätta om din kk-relation om du vill fortsätta med kk-relationen. Med men om det inte känns relevant och du bara vill satsa på den nya killen så behöver du inte berätta något, för det riskerar nog mer skada än nytta, speciellt så här i början av en förälskelse när man bara vill fokusera på varann och va i nuet.
  /Thelma
 • Om du vågar så kan det vara bra att bäretta
  /999987
 • va ärlig om han frågar om det annars behöver du inte ta upp det
  /kille som har för mycket fri tid
 • Berätta för honom
  /hallåp
 • Du kanske ska fråga honom om han vill att ni ska prata om tidigare ligg? Så får du veta om det är viktigt för honom eller inte att få veta. Om han vill höra: berätta. Om inte så tror jag att det kan skapa lite stel stämning om du säger det.
  //Gillar att hjälpa
 • Hej. Det får du välja själv, vill du berätta för han gör det men känner du att han ej behöver veta så nej. Men jag hade tänkt vad känns bäst för mig. Jag tänker det kanske känns bäst att säga sanningen. Men lycka till stöttar dig i allt❤️
  /❤️

Aktuella artiklar

Frågor och svarKär i två personer - hjälp!

Är det riktiga känslor jag känner för min kompis och är det värt att äventyra mitt förhållande med min pojkvän?

Svara varandraJag är tjej och får orgasm för snabbt, har ni tips?

När vi hånglar och är på väg till att ligga så kan det räcka med att han trycker sitt ben mot mig och jag får en orgasm. Vilket jag tycker är extremt jobbigt då jag tappar all lust att ha sex.

Svara varandraHur gör jag slut utan att det blir stelt?

Jag inte är kär i henne längre men vi är med i samma vängrupp och vill inte att det ska bli stelt.

Svara varandraJag var otrogen, kan min kille få reda på det?

Killen jag var otrogen med har ingen kontakt med mig eller min kille. Hur ska jag göra och tänka?

ArtikelFrågor och svar: Om nudes/nakenbilder, vad är lagligt?

Om du vill skicka, dela eller ta emot nakenbilder är det bra att du har koll på vad du får och inte får göra.

Svara varandraHur ska man bete sig när någon kommer ut?

I sommar ska jag träffa en gammal vän (inte träffats på ett år) som flyttade och förändrade hela sitt liv. Jag har lätt för att acceptera alla för den man är, och den vännen är troligtvis gay.

Svara varandraHur berättar jag för föräldrarna om killen från snapchat?

Jag har blivit ihop med en kille på snapchat som verkligen gillar mig och jag gillar honom och vi ska träffas första gången i sommar. Har ni tips på hur man kan berätta för sina föräldrar om det?

ArtikelFrågor och svar: Om nudes/nakenbilder, vad är lagligt?

Om du vill skicka, dela eller ta emot nakenbilder är det bra att du har koll på vad du får och inte får göra.

Svara varandraMin kille har aldrig tid för mig!

Jag tycker verkligen om honom, men vi har knappt någon kontakt förutom när vi väl ses. Vad ska jag göra?

Svara varandraVad tycker ni om att vara ihop online?

Jag är tillsammans med en tjej online. Men ibland känns det liksom som om det kanske skulle vara bättre att inte ha en onlinerelation.

Till toppen av sidan