Panik - lämna sidan!
Svara varandra

Någon mer som tycker sex är äckligt?

Är en tjej som tycker sex är äckligt. När vi hade sexualkunskap i skolan fick jag alltid ångest eller panik för det var så jobbigt. Jag kan bli upphetsad och har faktiskt sett på porr förr men jag mådde så dåligt så jag slutade och nu skäms jag och vill helst glömma det.

Jag vill helst aldrig ha sex och aldrig att någon ska prata med mig om det. Struntar i vad alla andra gör. Jag brukar drömma om sex och jag vill inte det. Vill vara 100% asexuell, men jag är inte det. Jag känner mig så konstig. Har aldrig haft något trauma. Har bara alltid tyckt det är äckligt. Är det någon mer än jag därute som är såhär?
/Lusse

Skriv ditt svar

Svar:

 • Känner typ samma fast inte riktigt. Har aldrig haft sex, har bara onanerat och det är ju skönt, men tanken på att ha sex med någon annan gör mig jätteäcklad och att se på porr har äcklat mig med. Tro mig, det finns många fler som är som du, har en kompis som har en pojkvän. De har varit ihop i flera år men aldrig haft sex. Hon pratade med mig om det och berättade att hon tyckte det kändes äckligt, så det är absolut inget konstigt med att tycka sex är äckligt.
  /Tjej på 17
 • Det bästa man kan göra med sådana här saker är att acceptera att du är komplicerad. har tyckt så själv också ibland, men det har varit relaterat till trauma. acceptera att det kan vara förvirrande men att du inte måste känna dig fel eller udda. det är bara så som du tycker och om någon annan vill ta upp något du inte är bekväm med så säger du bara ifrån att du inte är bekväm med att prata om sånt. även om du inte hittar vänner o så som känner likadant så kan du bara säga ifrån. förresten så har jag svårt att tro att man kan vara "100% asexuell" eftersom det finns så många mindre grupper under samlingsnamnet asexuell, men du kan alltid avstå från saker och lägga tiden du spenderar på sexuella tankar på något annat. hoppas allt går väl.
  /♡🥨
 • Hej. Jag kan tycka det är äckligt att prata om och även tanken på det men för mig är det som om jag fortfarande vill testa det. Men jobbigt är det för mig också.
  /Anonym
 • Jag tycker det låter konstigt att inte gilla sex eller vilja ha sex. Jag är nyss fyllda 15 och blev av med oskulden tidigt och ligger runt med tjejkompisar och jag älskar att ha sex , jag runkar varje dag och i bland med kompisar. Jag kan inte förstå hur man inte kan gilla något som är så grymt skönt och roligt eftersom sex är en del av livet. Om man har blivit utnyttjad av en vuxen kan jag förstå att man blir rädd och äcklad av sex.
  /Peter 15 😀
 • Jag tycker det är fett nice
  /gurkan
 • hej, jag förstår precis vad du menar tyckte också det, ville inte ha sex eller kille pågrund av att jag inte ville ha sex alls och trodde jag va asexuell men sen tappade jag min oskuld och det va inte hemskt men det va en dålig upplevelse, sen det hände har jag legat med fler och insätt att det inte är så hemskt, nu har jag kille och vi har varit tillsammans i 3 månader och ännu inte legat då jag känt mig lite smått obekväm (pga trauma) men det blir bättre för är inte lika äcklad av det! tror det kanske blir bättre när man väl har gjort det, så var det i mitt fall iallafall <333
  /A
 • Jag känner samma sak. Har kollat på porr och haft drömmar om sex, men känner mig dålig över det och vill egentligen inte. Det är inget fel eller onormalt med det. Du kan fortfarande vara 100% asexuell även fast du har såna tankar. Även ifall du skulle ha sex i framtiden eller önska att ha sex så kan du fortfarande vara 100% asexuell. Det beror på vad du själv känner inte på vad samhället säger om asexuellitet.
  /Raccoon loving ace
 • Hej, jag tycker inte det är något konstigt med att inte vilja ha sex eller bli äcklad av det men porr är inte riktigt sex och det kan bli utföras på 1000 olika sätt och man ska göra det som känns bäst för en själv.
  /Bb

Svara varandraHur ofta onanerar ni tjejer?

Det känns ibland som att man fått bilden av att det är killar som alltid är kåta och runkar varje dag. Hur är det med tjejer egentligen?

Svara varandraVar onanerar ni?

Är det konstig eller onormalt att onanera någon annanstans än i sitt eget hem och säng ?

Svara varandraNågon mer som tycker sex är äckligt?

Vill vara 100% asexuell, men jag är inte det. Jag känner mig så konstig. Har aldrig haft något trauma. Har bara alltid tyckt det är äckligt.

ArtikelFler som känner att saker lever, och dör om de slängs?

Mamma skrotade en bil och för mig kändes det som att hon dödade en människa.

Svara varandraHar ni blivit påkomna när ni runkar?

Jag runkar mycket, så fort jag har tid ungefär. Har ni någon gång blivit påkommen när ni runkat eller haft sex?

Svara varandraHur vill du bli slickad?

Ska snart ha sex med min flickvän och skulle vilja kunna ge henne en skön orgasm med oralsex. Men är lite osäker på hur man ska göra för att det ska vara skönt.

Svara varandraHur gör man för att ha sex i flera timmar?

Mina kompisar säger att de sexar allt från 5 till 12 timmar. Hur gör man det och finns det tips?

Svara varandraHar ni tips för att inte tappa ståndet vid sex?

Jag är alltid hård fram tills dess att byxorna åker av men sen slaknar den. Några andra som haft samma problem och hur löste ni det i så fall?

Svara varandraTjejer vill ni bli frågade om att bli slickade?

Anser ni att det kan vara osexigt att fråga eller skönt att personen frågar eller vill ni bara att personen ska gå långsamt ner o skicka typ signaler om att den vill det?

Svara varandraVad sexfantiserar ni om?

Och alltså, vad tycker ni räknas som en sexfantasi egentligen? Tycker ni det är en sexfantasi att fantisera om att bli berörd på ett sexuellt sätt av personen man är kär i?

Till toppen av sidan