Panik - lämna sidan!
Svara varandra

Kommer det vätska när ni tjejer får utlösning?

Utlösning som tjej. Är det någon annan med vagina som upplever en känsla av kissenödig vid orgasm, och väl vid orgasmen får utlösning av en vätska? Det är inte mycket vätska, men tillräckligt för att blöta ner lakan och madrass. Hur hanterar ni detta?
/Tjej

 

Svar:

 • Jag tror att du har upplevt en fontänorgasm, det finns körtlar som är som prostatan hos killar och när man stimulerar fittan på vissa punkter kan det komma vätska, som utlösning. Jag tycker det är tokskönt. Brukar ha en extra handduk under som vätskan kan komma på. Njut på!
  /Wilma 16
 • Hej, du får nog så kallad fontänorgasm. Vet vissa tjejer får det, tror många tycker det är lite häftigt, så inget skämmas över när du har sex med en partner. Lägg toapapper under dig bara om du inte vill blöta ner.
  /Tjej 18
 • Precis som alla andra säger har du antagligen upplevt en fontänorgasm. Ville bara påpeka att det inte behöver vara som än fontän, men vissa får liksom det som en stråle, därav namnet. Det kan vara så att det bara sipprar ur. Det är inte hur det yttrar sig som bestämmer om det är en fontänorgasm eller inte.
  /Noise
 • Jag har gjort det en gång. Trodde jag kissade på mig så slängde mig ner på lakanet och luktade när killen stack för o bekräfta. De var inte kiss. Jag blev bara så stolt för jag hade aldrig gjort de tidigare o tyckte de var kul. Aldrig hänt efter de. Jag skulle bara säga att du ska sluta tänka på de. Handduk är bra att ha men kanske inte jättesexigt. Isåfall så bara kör, sen får du la tvätta lakanet efteråt. Sex behöver inte alltid vara så himla städat. Kör bara!
  /Em
 • Jag blir ALLTID jättekissnödig när jag blir kåt. Tror dock att det är vanligt för på samma sätt som att det på killar kommer från urinröret så blir det så för vissa tjejer oxå. Inte alla men vissa. Sedan producerar ju dessutom slemhinnorna vätska som fungerar som glidmedel vilket också gör att det blir blött.
  /Tjej

Mer på UMO

ArtikelSexlust och att vara kåt

De allra flesta föds med en kropp som kan känna lust och kåthet. Lusten kan kännas i hela kroppen. Det kan kännas som om det pirrar och pulserar i könet och på andra ställen.

ArtikelUMO frågar: Hur gör du när du onanerar?

Dela med dig av dina onanitips och berätta hur du brukar göra. Vi läser alla och lägger ut några av tipsen här.

Fråga UMOVad händer när en tjej får orgasm?

Killar får ju utlösning, men hur blir det för tjejer? Skiljer sig känslan på nåt sätt?

Till toppen av sidan